Ο Παπαθανάσης διέψευσε τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη!

Όταν ο αναπληρωτής, διαψεύδει τον προϊστάμενο του!

Must Read

Τα πράγματα στη θέση τους φαίνεται ότι έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης πριν από λίγο μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Open με τον Άκη Παυλόπουλο.
Ο αν. υπουργός διέψευσε τον ισχυρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «αυτός είναι η κυβέρνηση» και έδωσε μία τελείως διαφορετική εικόνα για το πως λειτουργεί η διαδικασία περί του ανοίγματος των διαφόρων κλάδων της αγοράς.

Ο κύριος Παπαθανάσης λοιπόν αποκάλυψε ότι το υπουργείο ανάπτυξης, απλώς εισηγείται κινήσεις προκειμένου να προχωρήσει το άνοιγμα συγκεκριμένων κλάδων. Έπειτα τον λόγο τον έχει η επιτροπή των ειδικών, η οποία κάνει και την τελική εισήγηση στον πρωθυπουργό. Τέλος, ο πρωθυπουργός είναι αυτός που παίρνει την τελική απόφαση είναι δική του, αποκλειστική ευθύνη για το ποιοι κλάδοι θα ανοίξουν.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον ισχυρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «αυτός είναι η κυβέρνηση», όσον αφορά τις αποφάσεις για το άνοιγμα της αγοράς. Φαίνεται ότι είναι η τρίτη τρύπα του ζουρνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This