Ο τραγικός χαμός του Σήφη Βαλυράκη, άφησε το γιο του Νίκου Παπανδρέου, Ανδρόνικο, ορφανό από νονό

Ο πατέρας του αδικοχαμένου πρώην υπουργού είχε βαφτίσει τον Παύλο Πολάκη

Must Read

Έχασε τον νονό του ο 18χρονος γιος του Νίκου Παπανδρέου, Ανδρόνικος, καθώς ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, σε ένα τραγικό ατύχημα στη θάλασσα, είχε βαφτίσει το 2003 τον εγγονό του Ανδρέα Παπανδρέου!

Ως γνωστόν, ο γιος του Ανδρέα Παπανδρέου, Νίκος, και η σύζυγός του, Αλεξία, έχουν δύο παιδιά, τον 18χρονο Ανδρόνικο και τη 16χρονη Φαίδρα. Τη Δευτέρα, λοιπόν, ο μικρός, μόλις έμαθε τα νέα για τον χαμό του πνευματικού πατέρα του, στενοχωρήθηκε πολύ.

Δυστυχώς, ο Σήφης Βαλυράκης, που αγαπούσε τον βαφτισιμιό του, δεν πρόλαβε να τον δει να γίνεται φοιτητής και ακαδημαϊκός πολίτης. Ο Ανδρόνικος Παπανδρέου, που είναι άριστος μαθητής, ετοιμάζεται φέτος για το πανεπιστήμιο.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο πατέρας του Σήφη, Γιάννης Βαλυράκης, ήταν ο νονός του σημερινού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, Παύλου Πολάκη!

«Εγώ, η Αλεξία, ο βαφτισιμιός του ο Ανδρόνικος και η Φαίδρα αποχαιρετάμε τον φίλο μας τον Σήφη. Θα ταξιδεύεις στις καρδιές μας», έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου στον λογαριασμό του στο Facebook για τον Σήφη Βαλυράκη και την πολύ ζεστή οικογενειακή σχέση που είχαν.

ο Νίκος Παπανδρέου

Δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται για μια καλύτερη Ελλάδα

«Θαύμαζα τη σχέση του με την πολυαγαπημένη του Μίνα. Με τίμησε με τη φιλία του και πάντα άκουγα προσεκτικά τη γνώμη του για τα πολιτικά δρώμενα. Δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται για μια καλύτερη Ελλάδα», συνέχισε στο σημείωμά του ο Νίκος Παπανδρέου, αποχαιρετώντας τον για πάντα.

«Ο συμπατριώτης μου Σήφης Βαλυράκης ήταν γιος του βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Γιάννη Βαλυράκη, νονός μου», δήλωσε μιλώντας για τον εκλιπόντα ο Παύλος Πολάκης, με τον οποίο τους ένωναν τα Σφακιά, που ήταν ο τόπος καταγωγής τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This