ΓΓ Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας: Η μονιμότητα είναι η μητέρα όλων των κακών

Τι υποστηρίζει η ΓΓ της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας

Must Read

«Η μονιμότητα δημιουργεί κατάχρηση εξουσίας, συμπεριφοράς, προσωπικότητας», λέει η Ντόρα Πάλλη, γενική γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας αναφερόμενη στην καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον αθλητισμό.

Η Ντόρα υποστηρίζει ότι η καινούργια νομοθεσία… μαζεύει τα λουριά όλων όσοι με την εξουσία τους εκμεταλλεύονται αθλητές.

«...Προσωπικά, έχω διατελέσει εκλεγμένο μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για λίγα χρόνια, καθώς και πρόεδρος της Επιτροπής Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ). Στη δεύτερη περίπτωση έχω βιώσει και εγώ λεκτικό bullying με απώτερο στόχο τη δυσφήμηση και τον εκφοβισμό μου. Πάντως, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού που πρόσφατα πέρασε από τη Βουλή προσδιορίζει θητείες στις αθλητικές ομοσπονδίες. Πολλοί εναντιώθηκαν, πολλοί κατέκριναν την τροπολογία αυτή. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι με την άρση της μονιμότητας των παραγόντων θα αλλάξει η νοοτροπία τους. Η μονιμότητα δημιουργεί κατάχρηση εξουσίας, συμπεριφοράς, προσωπικότητας», λέει η Ντόρα Πάλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This