Πέμπτη 5/8/2021

Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος αυτοπροτείνεται ως «Εθνικό Κεφάλαιο»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν γνωστός «φανφαρόνος» από την εποχή της δήθεν «παντοδυναμίας» του.

Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι στα αζήτητα και χτυπάει, ματαίως, την πόρτα του Κυριάκου Μητσοτάκη για να γλύψει κανένα κόκαλο, μας έρχεται στη μνήμη η άποψη που είχαν οι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση Σημίτη, όταν ο Βενιζέλος νόμιζε ότι ήταν «κορυφαίος» υπουργός.

Πραγματικός κορυφαίος υπουργός της εποχής εκείνης, όταν μόλις είχε εγκαινιαστεί το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έλεγε σκασμένος στα γέλια στο περιστύλιο της Βουλής: «Είναι τέτοια η μανία του Ευάγγελου να μιμηθεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο ώστε όπου υπάρχει ταμπέλα με την ένδειξη «Ελ. Βενιζέλος» προσπαθεί να γυρίσει ανάποδα το λάμδα για να φαίνεται ύψιλον».

Από τότε τον είχαν πάρει χαμπάρι αλλά ο αμετανόητος Ευάγγελος Βενιζέλος ακόμη δεν μπορεί να το καταλάβει.  Το Εγώ του  είναι μεγαλύτερο από τον όγκο του.  Γι’ αυτό και η πολιτική του είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτη.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ