Πέμπτη 29/7/2021

Νίνα Κασιμάτη: «Σούζη, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως»!

Στον απόηχο της Ικαρίας

«Την ώρα που επιβάλλουν στους πολίτες οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες καραντίνα, οκτώ ώρες ύπνο, ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορωνοπάρτι» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στον απόηχο του περίφημου τραπεζώματος της Ικαρίας.

«Η Ν.Δ. οφείλει να απαντήσει όχι σε εμάς, αλλά στους ίδιους τους πολίτες, που, αν έκαναν αντίστοιχο γεύμα σπίτι τους, θα πλήρωναν πρόστιμα και θα ήταν πρώτο θέμα» συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, συντασσόμενος, φυσικά, και με τον πρόεδρο του κόμματός του, τον Αλέξη Τσίπρα, που κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, που σχολιάζει με χιούμορ: «“Σούζη, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως” ...Με τα σπίτια μας κλειστά και την εστίαση κατεστραμμένη, είναι πραγματικά εξωφρενικό να παραβιάζει ξανά τα μέτρα κατά της πανδημίας ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για να απολαύσει τη φιλοξενία και το όποιο γεύμα του με δεκάδες συνδαιτημόνες…»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ