Νίνα Κασιμάτη: «Σούζη, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως»!

Στον απόηχο της Ικαρίας

Must Read

«Την ώρα που επιβάλλουν στους πολίτες οκτώ ώρες δουλειά, οκτώ ώρες καραντίνα, οκτώ ώρες ύπνο, ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορωνοπάρτι» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος στον απόηχο του περίφημου τραπεζώματος της Ικαρίας.

«Η Ν.Δ. οφείλει να απαντήσει όχι σε εμάς, αλλά στους ίδιους τους πολίτες, που, αν έκαναν αντίστοιχο γεύμα σπίτι τους, θα πλήρωναν πρόστιμα και θα ήταν πρώτο θέμα» συμπλήρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, συντασσόμενος, φυσικά, και με τον πρόεδρο του κόμματός του, τον Αλέξη Τσίπρα, που κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση για την παραβίαση των μέτρων περιορισμού που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη, που σχολιάζει με χιούμορ: «“Σούζη, τρως. Και ψεύδεσαι, και τρως” ...Με τα σπίτια μας κλειστά και την εστίαση κατεστραμμένη, είναι πραγματικά εξωφρενικό να παραβιάζει ξανά τα μέτρα κατά της πανδημίας ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για να απολαύσει τη φιλοξενία και το όποιο γεύμα του με δεκάδες συνδαιτημόνες…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This