Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει την Λίνα Μενδώνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί»

Bαρύτατη η πολιτική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Να αποπέμψει την υπουργό Πολιτισμού μετά τις καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας προτρέπει τον πρωθυπουργό να σταματήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα και τον ελληνικό λαό, για τους χειρισμούς του σε μια υπόθεση η οποία, πιθανότατα, αφορά κύκλωμα παιδεραστίας. 

«Επί είκοσι και πλέον ημέρες η χώρα βρίσκεται μπροστά σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που αφορά βιασμούς ανηλίκων και πιθανότατα κύκλωμα trafficking και παιδεραστίας. Αλλά μπροστά και σε ένα μεγάλο σκάνδαλο, που αφορά την απόπειρα συγκάλυψης αυτών των αποτρόπαιων πράξεων.

Ο κος Μητσοτάκης φέρει βαρύτατη πολιτική ευθύνη. Και καλό είναι τούτη την ώρα να αφήσει τα επικοινωνιακά κόλπα και τεχνάσματα.

Το μεγάλο θέμα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, δεν είναι το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου, αλλά είναι οι βαρύτατες ηθικές και πολιτικές ευθύνες που, δυστυχώς, βαρύνουν την κυβέρνησή του.Τον καλώ λοιπόν, έστω και εκ των υστέρων, να πράξει το αυτονόητο.

Να αποπέμψει την κα Μενδώνη από τα υπουργικά της καθήκοντα και να ζητήσει μία συγγνώμη από τα θύματα αλλά και από τον ελληνικό λαό, για τα λάθη και τις ολιγωρίες της κυβέρνησής του, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This