Ποιους κοροϊδεύει ο κύριος Μητσοτάκης;

Τον Νίκο Γεωργιάδη τον γνώριζε o πρωθυπουργός;

Must Read

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Μαξίμου, «ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τον κ. Λιγνάδη μόνο από θεατρικές παραστάσεις του, που είχε παρακολουθήσει».

Εντάξει, λοιπόν, ας πούμε ότι τούτο τον κατηγορούμενο για παιδεραστία τον γνώριζε μόνο ως σκηνοθέτη. Και τον «γούσταρε» τόσο πολύ που «καβαλούσε» στρατιωτικό ελικόπτερο για να απολαύσει τις σκηνοθετικές του ικανότητες στην Επίδαυρο.

Τον Νίκο Γεωργιάδη – ο οποίος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε (Φεβρουάριος 2019) για ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής – τον γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης;

Υπήρξε στενός του συνεργάτης και σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού. Πως τον αντιμετώπισε όταν έσκασε το σκάνδαλο; Ο ίδιος ο Γεωργιάδης, απολογούμενος στο Δικαστήριο υποστήριξε, ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας τον είχε συμβουλεύσει τότε να… μείνει στο παρασκήνιο έως ότου καταλαγιάσει ο θόρυβος που είχε δημιουργηθεί λόγω των δημοσιευμάτων! Είπε, ακόμη, στην απολογία του ότι συνέχιζε να παραμένει άτυπος σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, ενώ συνεχίζονταν οι αποκαλύψεις σε βάρος του γιατί όλα ήταν… πολιτική σκευωρία.

Αλλά και όταν ο Ν. Γεωργιάδης καταδικάστηκε πρωτόδικα χωρίς ελαφρυντικά σε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, πώς ακριβώς αντέδρασε ο κ. Μητσοτάκης; Απηύθυνε, όπως σήμερα, πρόσκληση στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τέτοιου είδους φαινόμενα; Ή έστελνε βουλευτές και στελέχη του κόμματός του να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορούμενου για παιδεραστία στενού του συνεργάτη;

Αλήθεια ποιους κοροϊδεύει ο κύριος Μητσοτάκης;

ΥΓ. Καλό θα ήταν και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ να κοιταχθούν σήμερα στην καθρέπτη. Διότι ο Γεωργιάδης απορρυπάνθηκε δικαστικά στον δεύτερο βαθμό, λόγω παραγραφής των αδικημάτων. Η σχετική διάταξη περιλαμβανόταν στον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν τότε ως κυβέρνηση. Η εισαγγελέας της έδρας του Εφετείου είχε πει χαρακτηριστικά (2 Δεκεμβρίου 2019) στην αγόρευσή της: «Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί ο νέος Ποινικός Κώδικας να θεωρεί ήσσονος σημασίας και να οδηγεί στην παραγραφή όλα τα πλημμελήματα, ακόμη και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This