Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Ο Μητσοτάκης συνεχάρη την Διαμαντοπούλου που …απέτυχε αλλά όχι την Παζαρτζή που τίμησε την Ελλάδα!

Ανεξήγητη η συμπεριφορά του έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Κάτι τέτοια γεγονότα δυστυχώς επιβεβαιώνουν όσους ισχυρίζονται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου, εγκλωβισμένος στο μέγαρο Μαξίμου από μία κάστα συμβούλων που κυριολεκτικά τον κάνουν ότι θέλουν, αποκόπτοντάς τον τελείως από την πραγματικότητα.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η αδιανόητη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να συγχαρεί την Άννα Διαμαντοπούλου επειδή απέτυχε στην διεκδίκηση της κορυφαίας θέση στον ΟΟΣΑ, αλλά την ίδια στιγμή να αγνοήσει τελείως την τεράστια επιτυχία της διακεκριμένης καθηγήτριας του διεθνούς δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κας Φωτεινής Παζαρτζή!

Η εκλογή της κας Φωτεινής Παζαρτζή, ως Προέδρου της Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ συνιστά μια πρωτόγνωρη επιτυχία για την Ελλάδα, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, δοθέντος ότι η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ αποτελεί το ανώτατο όργανο για την επίβλεψη της εφαρμογής, παγκοσμίως, τόσο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όσο και των λοιπών επιμέρους διακηρύξεων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Και όμως, μπροστά σε αυτή την κορυφαία για το έθνος εξέλιξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει. Γιατί;Κυριάκος Μητσοτάκης, Άννα Διαμαντοπούλου, Φωτεινή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ