Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Επίθεση στην επίθεση: Η κυβερνητική εκπρόσωπος απαντά στον Αλέξη Τσίπρα

Για «αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος» μίλησε η Πελώνη

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απάντησε με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εξαπέλυσε βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις εικόνες αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμα: Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: «Ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης»

Η δήλωση της κ.Πελώνη:

«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Έχει, όμως, δυστυχώς, μια αντιπολίτευση που επενδύει στην ένταση και στην όξυνση του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Ο κ. Τσίπρας το έκανε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το επαναλαμβάνει και με τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης – τα οποία ήδη διερευνώνται. Εκεί όπου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε “αυθορμήτως”, ανάμεσα σε άλλα χυδαία τρικάκια και κάποια που στοχοποιούσαν τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…Και δυστυχώς, ούτε συνετού, όπως απαιτεί η συγκυρία».

Για την κυβέρνηση φαίνεται ότι είναι πιο σημαντικό να απαντήσει στην αντιπολίτευση, παρά να κάνει ξεκάθαρη αναφορά στα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ