Κινδύνεψε και η Ειρήνη Αγαθοπούλου! «Παραβιάζουν διαρκώς το κόκκινο φανάρι στη Βουλή»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου καταγγέλλει ασυνείδητους συναδέλφους της που παραβιάζουν με την ανοχή της Τροχαίας το κόκκινο φανάρι μπροστά στη Βουλή

Must Read

«Κίνδυνος-θάνατος» το φανάρι έξω από τη Βουλή, όπως καταγγέλλει στην «Espresso» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, η οποία παραλίγο να πάθει ό,τι κι ο άτυχος Ιάσονας. Εξω από τη Βουλή καταστρατηγείται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας από τους ίδιους τους βουλευτές με την ανοχή της Τροχαίας, φωνάζει -και με το δίκιο της- η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Μετά το σοκαριστικό και συνάμα τραγικό για το 23χρονο αγόρι τροχαίο περιστατικό, ακριβώς έξω από τη Βουλή, με την εμπλοκή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη, έρχεται σοκαριστική αποκάλυψη από τη βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η 35χρονη Ειρήνη λίγο έλειψε να βρεθεί στη θέση του Ιάσονα την περασμένη Πέμπτη, ακριβώς στο ίδιο σημείο-καρμανιόλα. Ηταν πεζή, διέσχιζε τη διάβαση για τους πεζούς με πράσινο κανονικά και πήγε να τη χτυπήσει αυτοκίνητο βουλευτικό, που έστριβε για να μπει στο Κοινοβούλιο….Οπως καταγγέλλει η βουλευτής, το κόκκινο φανάρι στο συγκεκριμένο σημείο παραβιάζεται συνεχώς από όλους όσοι μπαίνουν στη Βουλή, τους συναδέλφους της βουλευτές, τους αστυνομικούς και άλλους που επιχειρούν στροφή με κόκκινο…Κι όλα αυτά, με την ανοχή της Τροχαίας που… ως φαίνεται διευκολύνει τους εισερχόμενους στη Βουλή εθνοπατέρες, σε βάρος των χιλιάδων άλλων ανυποψίαστων οδηγών που περνούν από εκεί καθημερινά.

Με την ανοχή της Τροχαίας

«Την Πέμπτη το μεσημέρι, φεύγοντας πεζή από τη Βουλή, πήγε να μου συμβεί ακριβώς το ίδιο που τελικά συνέβη στον άτυχο Ιάσονα από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της κυρίας Μπακογιάννη. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ήμουν παρούσα σε κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο σημείο. Το γεγονός ότι παραβιάζεται κατά κόρον το κόκκινο -για να είμαστε δίκαιοι, όχι από όλους, αλλά από πολλούς- για να μπουν στη Βουλή είτε αστυνομικοί είτε βουλευτές είναι επιεικώς απαράδεκτο, με την ανοχή της Τροχαίας που βρίσκεται πάντα στο σημείο. Δυστυχώς αυτή τη φορά είχαμε νεκρό. Να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους εμπλεκομένους. Και στον δράστη και στους δράστες από αμέλεια τροχονόμους» λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συγκλονισμένη για την εξέλιξη του περιστατικού, όπου τελικά ο 23χρονος Ιάσονας έχασε τη ζωή του.

«Είναι κάτι που συμβαίνει συχνότατα δυστυχώς. Και κινδυνεύουν πεζοί και μηχανάκια. Γίνεται με την ανοχή της Τροχαίας. Ομως κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και του Κ.Ο.Κ. Ούτε οι βουλευτές ούτε οι αστυνομικοί, και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Το έχω δει να γίνεται αυτό εκεί συνέχεια» λέει στην «Espresso» η Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η καταγγελία-φωτιά που έκανε η συριζαία βουλευτής ελπίζει η ίδια, αλλά και όσοι έμαθαν και τη δική της άσχημη εμπειρία, να εξεταστεί από τους ιθύνοντες, που μέχρι στιγμής απλώς παρατηρούν τις απανωτές παραβιάσεις του κόκκινου φαναριού από όσους νομίζουν ότι είναι… θεοί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This