Παρατράγουδα; Αιθέριες υπάρξεις με τα εσώρουχα κάνουν λάικ σε αναρτήσεις του πρωθυπουργού

Συμπτωματικά τους αρέσει και ο Νίκος Ρωμανός!

Must Read

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε τα περιβόητα «μπουτς» που επιτίθενται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω διαδικτύου. Έρευνα όμως έδειξε ότι και στα like στο Facebook του πρωθυπουργού παρατηρείται το περίεργο φαινόμενο να πρωταγωνιστούν κάτοικοι του Τιμπουκτού, της Μπουρκίνα Φάσο και της Κουάλα Λουμπούρ. Για αυτό το θέμα το newsbreak.gr θα έχει σήμερα μία μεγάλη αποκάλυψη.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως είναι κι αυτό που συμβαίνει στο Twitter. Εκεί ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κάνει θραύση σε νεαρές ύπαρξης του αστικού χώρου που φαίνεται να ζουν και να υπάρχουν μόνο για να κάνουν like στα tweets του πρωθυπουργού. Α, και του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Νίκου Ρωμανού.

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter, φαίνεται να άρεσε σε αρκετές αιθέριες υπάρξεις, που μπορεί να εμφανίζονται με τα εσώρουχα και τα σουτιέν στις φωτογραφίες, φαίνεται όμως ότι έχουν μία αστική καταγωγή. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Ελενίτσα, η Μαρίτσα και η Ξένια που λατρεύουν τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού

Η Ξένια εμφανίζεται με το στήθος έξω και ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος.

Η Μαρίτσα ισχυρίζεται ότι σπουδάζει πληροφορική και εμφανίζεται με σέξυ εσώρουχο.

Η Ελενίτσα εμφανίζεται με αποκαλυπτικό σουτιέν και δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας.


Η συνολική δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο και ειδικά στο Twitter είναι πραγματικά ανύπαρκτη. Όπως και οι ακόλουθοι που διαθέτουν. Λες και υπάρχουν μόνο για να κάνουν retweet τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του διευθυντή του, Νίκου Ρωμανού! Τα λες και παρατράγουδα!

Να είναι άραγε αυτά τα «μπουτς» στα οποία αναφερόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Τα στιγμιότυπα οθόνης από την έρευνα του Chaotic Embryo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This