Με παρέμβαση Χρυσοχοΐδη – Τέλος η αστυνομική φρουρά στον Φουρθιώτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε μετά τις καταγγελίες τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Must Read

Την αρχή έκανε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας, που εμφανίστηκε έξαλλος για την αστυνομική δύναμη που φυλάει τον Μένιο Φουρθιώτη, ενώ την ίδια ώρα το αρμόδιο τμήμα της περιοχής είναι αποδεκατισμένο.

Οι καταγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή, το ίδιο και η γενική κατακραυγή για την προσωπική φύλαξη, αλλά και τα οχήματα που του είχαν διατεθεί!

Ένταλμα σύλληψης για Πολάκη – Βαξεβάνη και… αστυνομικούς μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ζήτησε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας να διερευνήσει την υπόθεση και να πράξει τα δέοντα. Όπως και έγινε…

Τέλος λοιπόν η φύλαξη στο σπίτι του, ενώ δόθηκε εντολή να αρθεί και η φρουρά των τεσσάρων αστυνομικών που του είχε παραχωρηθεί. Επίσης θα επιστραφούν και δυο υπηρεσιακά οχήματα (ένα Skoda και ένα παλιό κατεσχεμένο BMW).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This