Η εκτίμηση Μητσοτάκη ότι δεν θα δούμε ξανά το… Ορούτς Ρέις στο Αιγαίο!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο πρωθυπουργός!

Must Read

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ των όσων ρωτήθηκε ήταν και τα ελληνοτουρκικά, με την εκτίμηση Μητσοτάκη να είναι πως δεν θα δούμε ξανά το Ορούτς Ρέις στο Αιγαίο! Ενώ ο πρωθυπουργός περιμένει από την Τουρκία να δεχτεί πίσω μετανάστες! Τώρα πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρος ότι η Τουρκία θα γίνει… καλό παιδί, όταν όλες οι ενδείξεις δείχνουν το αντίθετο είναι κάτι που μόνο ο Μητσοτάκης γνωρίζει.

Όσον αφορά στην πανδημία όχι μόνο απέφυγε την οποιαδήποτε πρόβλεψη, αλλά τόνισε ότι ο ιός μας έχει εκπλήξει πολλές φορές! Σε δέκα μέρες θα πάρουν όλοι self test, με πρώτους τους εργαζόμενους, ήταν η διαβεβαίωση Μητσοτάκη, ενώ για το Πάσχα απάντησε: «Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας, οι ειδικοί θα μας πουν, δεν θα τους υποκαταστήσω. Ακούμε κατά κανόνα τους ειδικούς, παρότι δεν συμφωνούν πάντα. Και σήμερα, είχαν διαφορετικές απόψεις».

Για την εστίαση που «καίγονται» οι επαγγελματίες, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει σε πρώτη φάση σε εξωτερικούς χώρους και ότι αυτό θα συμβεί μετά το Πάσχα. Για δε το παρατεταμένο lockdown και την αύξηση των κρουσμάτων, είπε ότι «αν δεν είχαμε επιβάλλει αυτά τα μέτρα τα αποτελέσματα θα ήταν καταστροφικά. Υπάρχει και η φυσική κούραση του κόσμου, αλλά υπάρχουν και οι μεταλλάξεις του ιού που τον έκαναν πιο επιθετικό». Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι υπάρχει διάρρηξη της εμπιστοσύνης του κόσμου, ενώ αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για τις αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This