Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Η εκτίμηση Μητσοτάκη ότι δεν θα δούμε ξανά το… Ορούτς Ρέις στο Αιγαίο!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει ο πρωθυπουργός!

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μεταξύ των όσων ρωτήθηκε ήταν και τα ελληνοτουρκικά, με την εκτίμηση Μητσοτάκη να είναι πως δεν θα δούμε ξανά το Ορούτς Ρέις στο Αιγαίο! Ενώ ο πρωθυπουργός περιμένει από την Τουρκία να δεχτεί πίσω μετανάστες! Τώρα πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρος ότι η Τουρκία θα γίνει… καλό παιδί, όταν όλες οι ενδείξεις δείχνουν το αντίθετο είναι κάτι που μόνο ο Μητσοτάκης γνωρίζει.

Όσον αφορά στην πανδημία όχι μόνο απέφυγε την οποιαδήποτε πρόβλεψη, αλλά τόνισε ότι ο ιός μας έχει εκπλήξει πολλές φορές! Σε δέκα μέρες θα πάρουν όλοι self test, με πρώτους τους εργαζόμενους, ήταν η διαβεβαίωση Μητσοτάκη, ενώ για το Πάσχα απάντησε: «Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας, οι ειδικοί θα μας πουν, δεν θα τους υποκαταστήσω. Ακούμε κατά κανόνα τους ειδικούς, παρότι δεν συμφωνούν πάντα. Και σήμερα, είχαν διαφορετικές απόψεις».

Για την εστίαση που «καίγονται» οι επαγγελματίες, ο πρωθυπουργός είπε ότι θα ανοίξει σε πρώτη φάση σε εξωτερικούς χώρους και ότι αυτό θα συμβεί μετά το Πάσχα. Για δε το παρατεταμένο lockdown και την αύξηση των κρουσμάτων, είπε ότι «αν δεν είχαμε επιβάλλει αυτά τα μέτρα τα αποτελέσματα θα ήταν καταστροφικά. Υπάρχει και η φυσική κούραση του κόσμου, αλλά υπάρχουν και οι μεταλλάξεις του ιού που τον έκαναν πιο επιθετικό». Ο πρωθυπουργός αρνήθηκε ότι υπάρχει διάρρηξη της εμπιστοσύνης του κόσμου, ενώ αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για τις αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ