Τα «βρήκε σκούρα» ο Άδωνις Γεωργιάδης σε κανάλι της Κοζάνης (video)

Επεισοδιακή συνέντευξη στο Top Channel

Must Read

Οι επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών Ρίτας Τσιούρα και Παναγιώτη Πλιάτσιου του Top Channel της Κοζάνης για τις ευθύνες της κυβέρνησης και την αποτυχία της να διαχειριστεί την συνεχή αύξηση της διασποράς του κορωνοϊού στην περιοχή, μάλλον έπιασαν απροετοίμαστο τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προφανώς συνηθισμένος από την υποτακτικότητα των συστημικών ΜΜΕ, δεν μπόρεσε να επεξεργαστεί τα… δεδομένα.

Οι γνωστές φωνές του Υπουργού έκαναν την εμφάνισή τους, με τους δημοσιογράφους και το κοινό να ακούνε φράσεις, όπως μεταφέρει το kozanimedia.gr, του τύπου «ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», «δεν είπα στον ΣΚΑΙ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη», «ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;», «έχουμε ασχοληθεί περισσότερο με την Κοζάνη. Σταματήστε να λέτε ότι δεν ενδιαφερθήκαμε για την Κοζάνη. Ασχοληθήκαμε και μάλιστα πολύ. Μην το λέτε αυτό, ντροπή σας».

Μάλιστα, η επεισοδιακή αυτή συνέντευξη είχε την κατάληξη που της… άρμοζε: «Ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη», φώναξε ο κ. Γεωργιάδης στους παρουσιαστές, οι οποίοι προφανώς δεν άντεξαν και του απάντησαν: «Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα, δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορωνοϊού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This