Στο νοσοκομείο ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η σύντροφός του Τζούλια Παπαδοπούλου

Το ζευγάρι νόσησε από κορωνοϊό - Οι αναρτήσεις τους και το μήνυμά τους μέσα από το νοσοκομείο

Must Read

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο Σωτηρία ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και γνωστός ποινικολόγος, Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος νοσηλεύτηκε για δέκα ολόκληρες μέρες με κορωνοϊό.

Ο κ. Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό ότι σύντομα αρθρογραφίσει με θέμα εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν στην πανδημία: «Μετά από 10 μέρες στο Σωτηρία, οξυγόνο και αντιική θεραπεία, αύριο βγαίνω. Θα σας γράψω για όλες τις πλάνες αρνητών, αντιεμβολιαστών, για τους πολιτικούς τυχοδιώκτες γύπες. Η Δημόσια Υγεία είναι οι άνθρωποι της και αγωνίζονται πρωτίστως ενάντια στην ανθρώπινη βλακεία» έγραψε στον λογαριασμό του.

Την ίδια στιγμή, η σύντροφός του Tζούλια Παπαδοπούλου η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά εδώ και 8 ημέρες, με ανάρτηση στο Facebook περιγράφει ότι πέρασε την χειρότερη περίοδο της ζωής της.

«Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα επείγοντα, με οξυγόνο 24/7 και φουλ φάρμακα. Ακόμη, βρίσκομαι εδώ, στην Δ Πνευμονολογική του Σωτηρία, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι υπέροχοι όλοι, ήρωες. Με προσέχουν πολύ. Πέρασα ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου χωρίς υπερβολή, δύο βράδια νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, ήταν εφιαλτικά. Ξυπνάω νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη που αναπνέω κανονικά» περιγράφει και στέλνει μήνυμα σε όλους εκείνους που διστάζουν, να σεβαστούν τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των συνανθρώπων τους και να εμβολιαστούν:

«Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Σεβαστείτε την ζωή σας και τις ζωές των άλλων. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με γέμισαν με μηνύματα αγάπης αυτές τις ημέρες, μου έστειλαν χυμούς και μπισκότα για να με γλυκάνουν και που με σκέφτονται διαρκώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραψε η Τζούλια Παπαδοπούλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This