Πέμπτη 13/5/2021

Στο νοσοκομείο ο Φαήλος Κρανιδιώτης και η σύντροφός του Τζούλια Παπαδοπούλου

Το ζευγάρι νόσησε από κορωνοϊό - Οι αναρτήσεις τους και το μήνυμά τους μέσα από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο Σωτηρία ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς και γνωστός ποινικολόγος, Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος νοσηλεύτηκε για δέκα ολόκληρες μέρες με κορωνοϊό.

Ο κ. Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Twitter έκανε γνωστό ότι σύντομα αρθρογραφίσει με θέμα εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν στην πανδημία: «Μετά από 10 μέρες στο Σωτηρία, οξυγόνο και αντιική θεραπεία, αύριο βγαίνω. Θα σας γράψω για όλες τις πλάνες αρνητών, αντιεμβολιαστών, για τους πολιτικούς τυχοδιώκτες γύπες. Η Δημόσια Υγεία είναι οι άνθρωποι της και αγωνίζονται πρωτίστως ενάντια στην ανθρώπινη βλακεία» έγραψε στον λογαριασμό του.

Την ίδια στιγμή, η σύντροφός του Tζούλια Παπαδοπούλου η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματά εδώ και 8 ημέρες, με ανάρτηση στο Facebook περιγράφει ότι πέρασε την χειρότερη περίοδο της ζωής της.

«Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα επείγοντα, με οξυγόνο 24/7 και φουλ φάρμακα. Ακόμη, βρίσκομαι εδώ, στην Δ Πνευμονολογική του Σωτηρία, οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι υπέροχοι όλοι, ήρωες. Με προσέχουν πολύ. Πέρασα ίσως την χειρότερη περίοδο της ζωής μου χωρίς υπερβολή, δύο βράδια νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω, ήταν εφιαλτικά. Ξυπνάω νιώθοντας απέραντη ευγνωμοσύνη που αναπνέω κανονικά» περιγράφει και στέλνει μήνυμα σε όλους εκείνους που διστάζουν, να σεβαστούν τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των συνανθρώπων τους και να εμβολιαστούν:

«Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ. Σεβαστείτε την ζωή σας και τις ζωές των άλλων. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τις φίλες μου που με γέμισαν με μηνύματα αγάπης αυτές τις ημέρες, μου έστειλαν χυμούς και μπισκότα για να με γλυκάνουν και που με σκέφτονται διαρκώς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραψε η Τζούλια Παπαδοπούλου.

Δεκαέξι ολόκληρες ημέρες άρρωστη με κόβιντ και πνευμονία, οκτώ ημέρες στο νοσοκομείο, ξαφνικά από το δωμάτιο μου στα…

Posted by Julia Papadopoulou on Monday, April 12, 2021

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ