«Πανδημία ελληνοφοβίας και χριστιανοφοβίας… Η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή

Η Ελληνική Λύση για το Πάσχα και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον τζίρο των επιχειρήσεων

Must Read

Με αφορμή τη συνέχιση των οριζόντιων απαγορεύσεων ως μεθόδου αντιμετώπισης της πανδημίας και την διαφαινόμενη απαγόρευση μετακινήσεων το Πάσχα, η Ελληνική Λύση εξαπολύει επίθεση στην Κυβέρνηση κατηγορώντας την για «ελληνοφοβία και χριστιανοφοβία».

«Υπό το πρόσχημα των αποφάσεων της «επιτροπής ειδικών», η κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει τις οριζόντιες απαγορεύσεις σε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, κυρίως όμως να απαγορεύσει πάλι στους Έλληνες να ταξιδέψουν στις πατρογονικές τους εστίες για το Πάσχα. Η κυβέρνηση που «επιτρέπει» σε εκατοντάδες μαθητές να στοιβάζονται στις τάξεις και σε πολίτες να «σαρδελοποιούνται» στα μέσα μαζικής μεταφοράς, θεωρεί (πάλι) «επικίνδυνο» τον εορτασμό της Ανάστασης από τους Έλληνες στον τόπο τους. Δεν μιλάμε πλέον για προστασία από την πανδημία, αλλά για πανδημία ελληνοφοβίας και χριστιανοφοβίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σχολιάζει ακόμα και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την απώλεια τζίρου των επιχειρήσεων, συμπεραίνοντας ότι «η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή».

Αναλυτικά:

«Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε απώλεια τζίρου της τάξεως των 4,8 δις ευρώ για το πρώτο δίμηνο του 2021 και μόνο για τις επιχειρήσεις με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων. Δηλαδή, για το σύνολο των επιχειρήσεων οι απώλειες είναι ανυπολόγιστες! Εάν δεν γίνει άμεσα επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας με άρση των απαγορεύσεων, ειδικά μετά από αυτά τα επίσημα, συντριπτικά στοιχεία, σημαίνει πως η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This