Δευτέρα 17/5/2021

«Πανδημία ελληνοφοβίας και χριστιανοφοβίας… Η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή

Η Ελληνική Λύση για το Πάσχα και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον τζίρο των επιχειρήσεων

Με αφορμή τη συνέχιση των οριζόντιων απαγορεύσεων ως μεθόδου αντιμετώπισης της πανδημίας και την διαφαινόμενη απαγόρευση μετακινήσεων το Πάσχα, η Ελληνική Λύση εξαπολύει επίθεση στην Κυβέρνηση κατηγορώντας την για «ελληνοφοβία και χριστιανοφοβία».

«Υπό το πρόσχημα των αποφάσεων της «επιτροπής ειδικών», η κυβέρνηση προτίθεται να συνεχίσει τις οριζόντιες απαγορεύσεις σε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, κυρίως όμως να απαγορεύσει πάλι στους Έλληνες να ταξιδέψουν στις πατρογονικές τους εστίες για το Πάσχα. Η κυβέρνηση που «επιτρέπει» σε εκατοντάδες μαθητές να στοιβάζονται στις τάξεις και σε πολίτες να «σαρδελοποιούνται» στα μέσα μαζικής μεταφοράς, θεωρεί (πάλι) «επικίνδυνο» τον εορτασμό της Ανάστασης από τους Έλληνες στον τόπο τους. Δεν μιλάμε πλέον για προστασία από την πανδημία, αλλά για πανδημία ελληνοφοβίας και χριστιανοφοβίας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σχολιάζει ακόμα και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την απώλεια τζίρου των επιχειρήσεων, συμπεραίνοντας ότι «η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή».

Αναλυτικά:

«Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε απώλεια τζίρου της τάξεως των 4,8 δις ευρώ για το πρώτο δίμηνο του 2021 και μόνο για τις επιχειρήσεις με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων. Δηλαδή, για το σύνολο των επιχειρήσεων οι απώλειες είναι ανυπολόγιστες! Εάν δεν γίνει άμεσα επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας με άρση των απαγορεύσεων, ειδικά μετά από αυτά τα επίσημα, συντριπτικά στοιχεία, σημαίνει πως η κυβέρνηση ηθελημένα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ