Δευτέρα 17/5/2021

Ραντεβού στις 18:00 για το νέο διάγγελμα Μητσοτάκη

Για μια ακόμη φορά θα... κρεμόμαστε από τα χείλη του!

Στις 6 το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες για τις πολυαναμενόμενες «ελαφρύνσεις» στα περιοριστικά μέτρα που αναμένεται να ισχύσουν σταδιακά τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ότι θα κάνουμε «Πάσχα στην πόλη», με το πασχαλινό τραπέζωμα να γίνεται με δύο μόνο οικογένειες και έως 9 άτομα, όσον αφορά σε εσωτερικούς χώρους, ή μέχρι και 12 άτομα, αν μιλάμε για εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα, αναμένεται να εξαγγείλει το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου, Δευτέρα του Πάσχα, με τραπεζάκια μόνο σε εξωτερικούς χώρους και την απαγόρευση κυκλοφορίας να μετατίθεται για τις 23:00, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανακοινώσει και το εκ νέου άνοιγμα των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών σχολείων και τα Γυμνασίων στις 10 Μαΐου, καθώς και των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στις 15 Μαΐου.

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού θα ακολουθήσουν στις 19.00 οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ