Το παράπονο του Δένδια: «Δεν έγινα εύζωνας, λόγω των γυαλιών μου!»

«Η Προεδρική Φρουρά ήταν ένα απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια»

Must Read

Έναν ευσεβή του πόθο, ο οποίος τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω… ανωτέρας βίας, αποκάλυψε ο Νίκος Δένδιας κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην Προεδρική Φρουρά.

«Ήταν για εμένα στιγμές εξαιρετικής χαράς και υπερηφάνειας που έγινα δεκτός σήμερα από τον διοικητή και ξεναγήθηκα στους χώρους της Προεδρικής Φρουράς. Και, επίσης, ήρθα σε επαφή με την τεράστια ενδυματολογική παράδοση της Προεδρικής Φρουράς, που κρύβει μία εθνική παράδοση, την εξέλιξη του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών με το πέρας της επίσκεψης.

Κατόπιν συνέχισε, ανοίγοντας την… καρδιά του: «Πρέπει να σας πω ότι ίσως ήταν ένα απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια, διότι όταν κατατάχθηκα στον Ελληνικό Στρατό, κατ’ αρχήν είχα προεπιλεγεί, λόγω ύψους, για την Προεδρική Φρουρά. Αλλά επειδή δεν μπορούσα να στερηθώ μόνιμα τα γυαλιά μου, τελικά έγινα μόνον έφεδρος αξιωματικός, και όχι εύζωνας. Ήταν, λοιπόν, και για εμένα μία στιγμή προσωπικής επιστροφής», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This