Παρασκευή 25/6/2021

Το παράπονο του Δένδια: «Δεν έγινα εύζωνας, λόγω των γυαλιών μου!»

«Η Προεδρική Φρουρά ήταν ένα απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια»

Έναν ευσεβή του πόθο, ο οποίος τελικά δεν υλοποιήθηκε λόγω… ανωτέρας βίας, αποκάλυψε ο Νίκος Δένδιας κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην Προεδρική Φρουρά.

«Ήταν για εμένα στιγμές εξαιρετικής χαράς και υπερηφάνειας που έγινα δεκτός σήμερα από τον διοικητή και ξεναγήθηκα στους χώρους της Προεδρικής Φρουράς. Και, επίσης, ήρθα σε επαφή με την τεράστια ενδυματολογική παράδοση της Προεδρικής Φρουράς, που κρύβει μία εθνική παράδοση, την εξέλιξη του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών με το πέρας της επίσκεψης.

Κατόπιν συνέχισε, ανοίγοντας την… καρδιά του: «Πρέπει να σας πω ότι ίσως ήταν ένα απωθημένο μου εδώ και πολλά χρόνια, διότι όταν κατατάχθηκα στον Ελληνικό Στρατό, κατ’ αρχήν είχα προεπιλεγεί, λόγω ύψους, για την Προεδρική Φρουρά. Αλλά επειδή δεν μπορούσα να στερηθώ μόνιμα τα γυαλιά μου, τελικά έγινα μόνον έφεδρος αξιωματικός, και όχι εύζωνας. Ήταν, λοιπόν, και για εμένα μία στιγμή προσωπικής επιστροφής», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ