Κυριακή 20/6/2021

Σκέρτσος: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα το εμβόλιο της AstraZeneca»

Τι είπε για το sms μετακίνησης

Για τα εμβόλια, τον εμβολιασμό, την κατάργηση των SMS στο 13033 αλλά και τα self test μίλησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

«Εγώ ψηφίζω Astrazeneca»

«Αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα το AstraZeneca, γιατί θα επέλεγα να εμβολιαστώ το συντομότερο δυνατό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος. «Θα μπορέσουν να επιλέξουν όσοι δεν θέλουν το AstraZeneca, αλλά αργότερα» συμπλήρωσε.

Καταργούνται τα sms μετακίνησης;

Μέχρι τις 15 Μαΐου δεν θα στέλνουν οι πολίτες SMS στο 13033 για να μετακινηθούν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Η ημερομηνία συμπίπτει και με το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά και με το άνοιγμα της εστίασης που θα έχει προηγηθεί. 

Για την πορεία του εμβολιασμού

Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε επίσης στην πορεία του εμβολιασμού, λέγοντας πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα ανοίξουν τα ραντεβού για όλους τους ενήλικες, ενώ προανήγγειλε ότι οι αυτοαπασχολούμενοι εργοδότες θα συμπεριληφθούν στη δωρεάν παροχή των self tests.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ