Σκέρτσος: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα το εμβόλιο της AstraZeneca»

Τι είπε για το sms μετακίνησης

Must Read

Για τα εμβόλια, τον εμβολιασμό, την κατάργηση των SMS στο 13033 αλλά και τα self test μίλησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

«Εγώ ψηφίζω Astrazeneca»

«Αν ήταν στο χέρι μου θα επέλεγα το AstraZeneca, γιατί θα επέλεγα να εμβολιαστώ το συντομότερο δυνατό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος. «Θα μπορέσουν να επιλέξουν όσοι δεν θέλουν το AstraZeneca, αλλά αργότερα» συμπλήρωσε.

Καταργούνται τα sms μετακίνησης;

Μέχρι τις 15 Μαΐου δεν θα στέλνουν οι πολίτες SMS στο 13033 για να μετακινηθούν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Η ημερομηνία συμπίπτει και με το άνοιγμα του τουρισμού, αλλά και με το άνοιγμα της εστίασης που θα έχει προηγηθεί. 

Για την πορεία του εμβολιασμού

Ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε επίσης στην πορεία του εμβολιασμού, λέγοντας πως μέχρι το τέλος Μαΐου θα ανοίξουν τα ραντεβού για όλους τους ενήλικες, ενώ προανήγγειλε ότι οι αυτοαπασχολούμενοι εργοδότες θα συμπεριληφθούν στη δωρεάν παροχή των self tests.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This