Πελώνη: «Έρχονται ανακοινώσεις για την κατάργηση των SMS – Στόχος μας ένα ελεύθερο καλοκαίρι»

Όλες οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα αρθούν οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις

Must Read

Για την κατάργηση των SMS μετακίνησης στο 13033, τις διαδημοτικές αλλά και τις υπερτοπικές μετακινήσεις μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, και ανέφερε ότι θα υπάρχουν αλλαγές και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις»

«Η διαδημοτική μετακίνηση τη Μεγάλη Εβδομάδα επιτρέπεται μόνο το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ οι υπερτοπικές απελευθερώνονται στις 15 Μαΐου. Για τις διαδημοτικές μετακινήσεις είπε ότι είναι πιθανό να αρθεί η απαγόρευσή τους από τη Δευτέρα του Πάσχα, μαζί με το άνοιγμα της εστίασης» είπε μεταξύ άλλων η κ. Πελώνη.

«Στόχος μας είναι να έχουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι»

«Δυστυχώς, η παράταση της πανδημίας δεν επιτρέπει να γιορτάσουμε ούτε φέτος σύμφωνα με τις παραδόσεις και τις συνήθειές μας. Κοινός στόχος τώρα είναι ένα ασφαλές Πάσχα για να έχουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Με αυτό το γνώμονα παρατάθηκε έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου η απαγόρευση των υπερτοπικών μετακινήσεων σε ολόκληρη την Επικράτεια» είπε στην εισαγωγική της τοποθέτηση η κ. Πελώνη και επανέλαβε τις εξαιρέσεις για τη μετακίνηση εκτός νομού.

Πώς πρέπει να περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα

«Πρέπει να περιοριστούμε στον αριθμό των ατόμων που θα βρεθούμε στο ίδιο γιορτινό τραπέζι. Δύο δύο οικογένειες με έως 9 άτομα εάν πρόκειται για κλειστό χώρο, και έως 12 άτομα σε ανοιχτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This