Τρίτη 15/6/2021

Πελώνη: «Έρχονται ανακοινώσεις για την κατάργηση των SMS – Στόχος μας ένα ελεύθερο καλοκαίρι»

Όλες οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα αρθούν οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις

Για την κατάργηση των SMS μετακίνησης στο 13033, τις διαδημοτικές αλλά και τις υπερτοπικές μετακινήσεις μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, και ανέφερε ότι θα υπάρχουν αλλαγές και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις μετακινήσεις»

«Η διαδημοτική μετακίνηση τη Μεγάλη Εβδομάδα επιτρέπεται μόνο το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ οι υπερτοπικές απελευθερώνονται στις 15 Μαΐου. Για τις διαδημοτικές μετακινήσεις είπε ότι είναι πιθανό να αρθεί η απαγόρευσή τους από τη Δευτέρα του Πάσχα, μαζί με το άνοιγμα της εστίασης» είπε μεταξύ άλλων η κ. Πελώνη.

«Στόχος μας είναι να έχουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι»

«Δυστυχώς, η παράταση της πανδημίας δεν επιτρέπει να γιορτάσουμε ούτε φέτος σύμφωνα με τις παραδόσεις και τις συνήθειές μας. Κοινός στόχος τώρα είναι ένα ασφαλές Πάσχα για να έχουμε ένα ελεύθερο καλοκαίρι. Με αυτό το γνώμονα παρατάθηκε έως και τη Δευτέρα, 10 Μαΐου η απαγόρευση των υπερτοπικών μετακινήσεων σε ολόκληρη την Επικράτεια» είπε στην εισαγωγική της τοποθέτηση η κ. Πελώνη και επανέλαβε τις εξαιρέσεις για τη μετακίνηση εκτός νομού.

Πώς πρέπει να περάσουμε τις ημέρες του Πάσχα

«Πρέπει να περιοριστούμε στον αριθμό των ατόμων που θα βρεθούμε στο ίδιο γιορτινό τραπέζι. Δύο δύο οικογένειες με έως 9 άτομα εάν πρόκειται για κλειστό χώρο, και έως 12 άτομα σε ανοιχτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ