Κυριακή 25/7/2021

Όχι μόνο εμβολιάστηκε εκτός σειράς o Στέλιος Λιακόπουλος, αλλά το… μαρτύρησε ο ίδιος!

Ο υπεύθυνος διαχειριστής Covid-19 του δήμου είπε ότι όλα έγιναν «με απόλυτη διαφάνεια»

Κι άλλος αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης εμβολιάστηκε εκτός σειράς, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και ανακοινώνοντας μάλιστα ο ίδιος, ευθαρσώς, τον εμβολιασμό του στο δημοτικό συμβούλιο!

Πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιο Λιακόπουλο, που παραδέχθηκε ότι έδωσε το όνομά του, μαζί με εκείνα των εργαζομένων, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και στα ΚΑΠΗ της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι πλέον έντονα προβληματισμένος και είναι πιθανό να ακολουθήσει την ίδια τακτική, όπως και τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε αποπέμψει την τότε αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δρόσο Τσαβλή για εκτός σειράς εμβολιασμούς σε δύο ιδρύματα της πόλης.

Ο αντιδήμαρχος Στέλιος Λιακόπουλος, αποκάλυψε: «Είμαι επικεφαλής του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, επισκέπτομαι άτομα στο σπίτι τους, έχω πρόβλημα σοβαρό, υγείας, για αυτό και έδωσα το όνομά μου στον υπεύθυνο κ. Αηδονόπουλο, μαζί με τους υπαλλήλους».

Τηρήθηκαν κατά γράμμα οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Ο υπεύθυνος διαχειριστής Covid-19 του δήμου, Χάρης Αηδονόπουλος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τον εμβολιασμό του αντιδημάρχου Στέλιου Λιακόπουλου, τόνισε: «Για τον εμβολιασμό των στελεχών που παρέχουν βοήθεια σε ευπαθείς συμπολίτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, στο πλαίσιο του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” -μεταξύ αυτών και του αρμόδιου αντιδημάρχου Στέλιου Λιακόπουλου-, τηρήθηκαν κατά γράμμα και με απόλυτη διαφάνεια όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπήρξε αναλυτική έγγραφη επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές. Εξάλλου, ανά την επικράτεια, όλοι όσοι προΐστανται προνοιακών δομών εμβολιάζονται κατά προτεραιότητα, με απόφαση των αρμοδίων».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ