Κάποιος να δώσει τα χάπια του στον Τσελίκ! Παραλήρημα από τον εκπρόσωπο του Ερντογάν κατά Ελλάδας και Κύπρου

Τρομοκρατική οργάνωση η εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση ΕΟΚΑ, επιμένει προκλητικά η Άγκυρα!

Must Read

Θρασύς ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ. Μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής τον έπιασε παραλήρημα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην πενταμερή της Γενεύης, αλλά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την ζημιά που τους έκανε ο Νίκος Δένδιας μέσα στην έδρα τους.

Αναμάσησε τα γνωστά περί δυο κυρίαρχων κρατών στην Κύπρο, απαιτώντας εκ νέου την διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους. Κατά την πάγια τακτική της Άγκυρας, έριξε τις ευθύνες στην ελληνική πλευρά που την χαρακτήρισε «ασυμβίβαστη» και ότι προσπαθεί να δείξει στην Ευρώπη ότι η Τουρκία και το ψευδοκράτος δεν επιθυμούν την… συμφιλίωση!

Εξοργισμένος και με τον Νίκο Αναστασιάδη για το πασχαλινό του μήνυμα, ανέφερε: «Τι λέει ο Αναστασιάδης; Όσον αφορά την Τουρκία λέει «ο αδίστακτος που επιδιώκει το όνειρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». Ο τρόπος που ένα άτομο έγινε ηγέτης της κοινωνίας και μιλά, δείχνει τη στρεβλή νοοτροπία του. Είχε μιλήσει στην επέτειο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΟΚΑ, που έχει αίμα στα χέρια της, και βλέπουμε ότι μιλά τη γλώσσα των φασιστών στην Ευρώπη, ενάντια στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, τους Τουρκοκύπριους. Να γνωρίζουν ότι επιδιώκουν κάτι που είναι μόνο στη φαντασία τους. Να καταστρέψουν την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, να σφετεριστούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των τουρκοκύπριων και να εμφανιστούν ως το κυρίαρχο κράτος εκεί, ενώ το τουρκικό μέρος της κοινωνίας έχει κατοχυρώσει το δικό του κυρίαρχο κράτος»! Και κατηγόρησε τον Κύπριο Πρόεδρο ότι έκανε… τρελές δηλώσεις!

Ο Τσελίκ συνεχίζοντας επιτέθηκε και στην Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό και την αναφορά του για τη μετατροπή των ελληνοτουρκικών προβλημάτων σε ευρωτουρκικά: «Δεν είναι μια επιτυχία του Μητσοτάκη αυτό. Είναι ένας μηχανισμός που η Ευρωπαϊκή Ένωση χάρισε στον Μητσοτάκη σαν αποτέλεσμα της έλλειψης οράματος. Για χρόνια, συνετοί ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηγέτες που γνώριζαν την αξία της Δημοκρατίας της Τουρκίας, εκτίμησαν την Τουρκία σαν υποψήφια ώρα και δεν επέτρεψαν τέτοια κατάχρηση σε κανέναν και με κανέναν τρόπο».

Και απείλησε προκλητικά ότι: «Δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης με μια προσέγγιση που αγνοεί την Τουρκική Δημοκρατία και την τουρκοκυπριακή υπόθεση. Ο Αναστασιάδης πρέπει πρώτα να το καταλάβει σοβαρά αυτό». Τα βέλη του έστρεψε και κατά της Ευρώπης και κυρίως της Γαλλίας, χωρίς να την κατονομάσει, λέγοντας: «Όσοι προσπαθούν να δώσουν μαθήματα στην Τουρκία για διάφορα θέματα πρέπει πρώτα να βγάλουν τη δική τους δημοκρατία από τα νερά της Μεσογείου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This