Πυρά Ραγκούση για τη φρικτή δήλωση Λοβέρδου: «Να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς να διαγραφεί»

«Είναι δυνατόν να διατυπώνει τέτοια άποψη;»

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η ανεπαίσχυντη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδου κατά την διάρκεια της συζήτησης για νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας κατά την οποία ισχυρίστηκε ότι ένας άνδρας που κακοποιεί και δέρνει τη γυναίκα του δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός πατέρας και έχει το δικαίωμα επιμέλειας του παιδιού του. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αντέδρασε σχολιάζοντας ότι είναι απαράδεκτο να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις ένας βουλευτής: «Είναι δυνατόν να ανεβαίνει σε αυτό το βήμα, το θεσμικά και ιστορικά θα έλεγε κανείς ιερό βήμα, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, μέλος της ΝΔ και να διατυπώνει την άποψη ότι είναι δυνατόν να είναι ανεκτό και συμβατό να είναι κάποιος καλός πατέρας την ώρα που ξυλοφορτώνει και κακοποιεί τη γυναίκα του, τη μητέρα του παιδιού. Είναι δυνατόν κύριε Πρόεδρε; Και όμως είναι δυνατόν. Το έκανε ο βουλευτής της ΝΔ ο κ. Γιάννης Λοβέρδος».

Δείτε επίσης: Πάγωσε το πανελλήνιο με τη δήλωση του Γιάννη Λοβέρδου για τους άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους! (video)

Ο Γιάννης Ραγκούσης αναφερόμενος στην επιστολή-κόλαφο του ΟΗΕ αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να υποστηρίζονται συμπεριφορές ενδοοικογενειακής βίας: «Την ώρα που ο ΟΗΕ σας έχει στείλει επιστολή και σας καταγγέλλει ειδικά για αυτή τη συσχέτιση του νομοσχεδίου σας κ. Τσιάρα, με τους φόβους που υπάρχουν ότι θα ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές, κακοποιητικές συμπεριφορές, συμπεριφορές ενδοοικογενειακής βίας, εσείς μπροστά σας τα έχετε, τα ακούτε και μη αντιδρώντας μας δίνεται το δικαίωμα να πούμε ότι τα ανέχεστε;» σημείωσε και απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα αλλά και στην ηγεσία της ΝΔ ζήτησε να διαγραφεί ο Γιάννης Λοβέρδος εάν δεν ζητήσει συγγνώμη: «Κύριε Τσιάρα, πια το θέμα δεν είναι δικό σας. Πια το θέμα είναι στην ηγεσία της ΝΔ. Ή θα υποχρεώσει τον κ. Λοβέρδο να έρθει στο κοινοβούλιο, να ανακαλέσει αυτή την επαίσχυντη, τη φριχτή δήλωσή του ζητώντας συγγνώμη από την ελληνική κοινωνία, από τα παιδιά, τους γονείς που τον άκουσαν να ξεστομίζει αυτές τις βαρύτατες φράσεις ή θα πρέπει η ΝΔ να τον διαγράψει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This