Προανακριτική: Ήρθε η ώρα και για τις… φωτοτυπίες και το φιλί του Ιούδα!

Προσβεβλημένος ο Χρήστος Καλογρίτσας, φέρεται να δήλωσε ότι τον... εκβίασαν!

Must Read

Συνεχίστηκε και σήμερα η κατάθεση του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής. Ο Καλογρίτσας επέμεινε να αναφέρεται στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ενώ προσκόμισε και φωτοτυπημένο διάλογο από αυτά τα γραπτά μηνύματα.

Στα εν λόγω μηνύματα αναφέρει ο Χρήστος Καλογρίτσας «Μάλλον… Τζίφος!!!» και ο πρώην υπουργός φέρεται να ρωτά «δηλαδή;» και του απαντάει «χωρίς εγγυητική πώς θα πάμε; Πάρε τον Samer να πιέσουν το Λονδίνο να το στείλουν κατά προτεραιότητα, γιατί είναι για ελλ. κυβέρνηση».

Στην κατάθεσή του αναφέρθηκε σε συνάντηση που έγινε σε σπίτι, με την παρουσία τόσο του Νίκου Παππά και άλλων ατόμων, όπως ισχυρίζεται. Ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε: «είπαν πάμε να βρούμε τα χρήματα. Είπαν κάποια ονόματα επιχειρηματιών… δεν ήμουν εγώ στην ομάδα αυτή. Ήμουν πιο πέρα. Με αφαίρεσαν από τη συζήτηση και θεώρησα πως με προσέβαλαν γι’ αυτό. Φέρεται δε να είπε πως το βράδυ υπεγράφη η επιστολή αποχώρησής του από το εγχείρημα και ανέφερε: διαφώνησα μάλιστα, επειδή είχα κάποιες προσωπικές αναφορές, όμως μου είπαν «ή έτσι ή φεύγεις από εδώ».

Μάλιστα -σύμφωνα με διαρροές- ο Καλογρίτσας δήλωσε ότι: «με εκβίασαν και τελικά είπα «οκ έτσι». Τη βραδιά αυτή περνούσα μεγάλη στεναχώρια. Ήταν και η γυναίκα μου. Μετά από αυτό με διώξανε. Μου δώσανε το φιλί του Ιούδα και με διώξανε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This