O «ονειροπόλος» Θεοχάρης βλέπει παντού μόνο τουριστικές… επιτυχίες!

Την ίδια ώρα, ο «κακός» ΣΥΡΙΖΑ τολμά και αναφέρεται στην κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων μετά το περσινό άνοιγμα του τουρισμού

Must Read

«Διαφήμιση» για τη χώρα βάφτισε το περσινό άνοιγμα του τουρισμού, το οποίο οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων, ο Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος, ταυτοχρόνως με τη συνήθη ευκολία που τον διακρίνει, άρχισε να μοιράζει αφειδώς υποσχέσεις περί ασφαλούς φετινής επανεκκίνησης.

Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για τη στήριξη των ξεναγών, ο υπουργός Τουρισμούς εξέπεμψε, με μπόλικη «ανεμελιά», το μήνυμα της δήθεν επιτυχούς επανέναρξης των τουριστικών δραστηριοτήτων, λέγοντας πως «όλα τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά για τη δυνατότητα της τουριστικής σεζόν να προχωρήσει» και πως «έγκαιρα» επικαιροποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Εφόσον εμβολιαζόμαστε και τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, τα κρούσματα θα είναι όλο και λιγότερα και ελεγχόμενα, η πίεση στο ΕΣΥ θα μειώνεται, δεν θα έχουμε πρόβλημα με το άνοιγμα του τουρισμού», όπως ισχυρίστηκε. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν, πάντως, οι διθύραμβοι του Χάρη Θεοχάρη για τα περσινά αποτελέσματα του τουρισμού, καθώς υποστήριξε πως «ήταν διαφήμιση για τη χώρα», εγκαλώντας, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή, όπως είπε, ήταν οι μόνοι που είδαν δυσφήμιση.

«Όταν εσείς βλέπετε ανυπαρξία σχεδίου, ο παγκόσμιος οργανισμός για τον τουρισμό και τα ταξίδια μάς βραβεύει ως την καλύτερη χώρα στον κόσμο. Και δεν άκουσα μία σωστή λέξη από εσάς, ένα μπράβο για τη χώρα», ανέφερε ο -εκτός τόπου και χρόνου- υπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This