Ποια ενσωμάτωση; Οργή της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την συμμορία Πακιστανών βιαστών!

Με αφορμή την επίθεση σε γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Must Read

Η είδηση για την επίθεση Πακιστανών σε μια γυναίκα στο πάρκινγκ της παραλίας της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, προκάλεσε την αντίδραση της πολιτεύτριας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Διαβάστε σχετικά: Τρόμος σε παραλία στο Κορωπί: Πακιστανοί επιτέθηκαν σε γυναίκα και επιχείρησαν να την ξεγυμνώσουν

Με αιχμές για τη δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου περί «ενσωμάτωσης» των μεταναστών ως «βοήθεια» στο δημογραφικό και αναφορές στην απόφαση της Δανίας να μεταφέρει σε κέντρο υποδοχής εκτός ΕΕ κάθε αιτούμενο άσυλο και με ελάχιστες εξαιρέσεις, κυρίως για ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες, η κ.Λατινοπούλου τονίζει σε ανάρτησή της ότι «ξεκάθαρα κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν».

Έγραψε σχετικά στα social media: «Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν.  Η Δανία δείχνει το δρόμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This