Μετράνε την επιτυχία, με τα… ραντεβού! – Πιεραρακάκης: «Κλείστηκαν 107.000 ραντεβού για εμβολιασμό»

Must Read

Για τα χιλιάδες ραντεβού εμβολίων κατά της πανδημίας από τους πολίτες, μίλησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος κατακλυσμένος από το αίσθημα της υπερηφάνειας, μετράει τα ραντεβού των εμβολιασμών για να μάς δείξει πόσο επιτυχημένος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης!

«Το πιο ενδιαφέρον με το ευρύτερο κομμάτι του εμβολιασμού είναι το ότι χθες (Πέμπτη) κλείστηκαν 107.000 ραντεβού. Δηλαδή, 70.000 ραντεβού κλείστηκαν από εκείνους για τους οποίους άνοιγε αμιγώς η πλατφόρμα (για την ηλικιακή ομάδα 25-29 ετών), αλλά και 37.000 πολίτες από άλλες ηλικιακές κατηγορίες που δεν είχαν κλείσει το ραντεβού τους τόσο καιρό μπήκαν και το έκλεισαν χθες. Τρέχει η διαδικασία και συνεχώς κλείνονται νέα ραντεβού» ανέφερε ο κ. Πιεραρακάκης.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι «όσο έρχονται παραλαβές εμβολίων τόσο θα προστίθενται εφοδιαστικές γραμμές. Οπότε πολύ σύντομα θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη προσφορά» και επανέλαβε ότι το σύστημα έχει ευελιξία σε σχέση με το μέρος, στο οποίο επιθυμεί να εμβολιαστεί κάποιος.

Τι είπε για το ψηφιακό πιστοποιητικό 

Όσον αφορά στο ψηφιακό πιστοποιητικό ο υπουργός επεσήμανε ότι έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής 350 χιλιάδες πιστοποιητικά, 9 χώρες έχουν μπει στην διαδικασία και από την 1η Ιουλίου μπαίνουν όλες, ενώ σημείωσε ότι εξετάζεται η πιθανότητα άρσης της υποχρεωτικότητας του self test για όσους είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν περάσει τον ιό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This