Υπουργός – κονφερανσιέ της Lamda Development!

Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;

Must Read

Στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ έγινε η μεταβίβαση της «Ελληνικό Α.Ε.» στη Lamda Development με την υπογραφή παραχώρησης και ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να το προμοτάρει με κάθε τρόπο.

Με… αναμονή κοινού από νωρίς στο Twitter και τελικά την ομαδική selfie ικανοποίησης, ο Υπουργός Ανάπτυξης λειτούργησε περισσότερο σαν εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας και όχι σαν Υπουργός.

*Κονφερανσιέ: «Ο παρουσιαστής ψυχαγωγικού επιθεωρησιακού προγράμματος, ο οποίος παρεμβάλλεται ανάμεσα στα διάφορα νούμερα, λέγοντας ανέκδοτα και κάνοντας έναν υποτυπώδη διάλογο με το κοινό» (ορισμός από το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This