Πέμπτη 5/8/2021

Ευθεία απειλή από Πελώνη: «Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν περισσότερους περιορισμούς»

Η κυβέρνηση «κουνάει το δάχτυλο» και εκβιάζει με θράσος τους Έλληνες!

Σπασμωδικές κινήσεις, τιμωρητικές διαθέσεις και αντιφάσεις χαρακτηρίζουν τον ελληνικό κυβερνητικό σχεδιασμό, την ώρα που οι υπουργοί του Μητσοτάκη ρίχνουν -κλασσικά- το μπαλάκι ευθυνών στους πολίτες, απειλώντας τους ότι «αν δεν συμμορφωθούν, θα φέρουν πίσω περιοριστικά μέτρα».

Υπό το άγχος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, η κυβέρνηση δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται. Δεν διστάζει, να εκβιάζει και να απειλεί τους Έλληνες πλέον και ευθέως.
 
Η Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε κατηγορηματικά ότι «όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν πολύ περισσότερους περιορισμούς», αλλά την ίδια ώρα ανέφερε ότι «η κυβέρνηση δεν διχάζει τους πολίτες αλλά τους καλεί σε εμβολιασμό»! Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε…

«Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση του εμβολιαστικού προγράμματος που πρέπει να πείσουμε και τους πλέον δύσπιστους να σπεύσουν και αυτό έρχεται σε μία συγκυρία που έχουμε και τον κίνδυνο της μετάλλαξης Δέλτα, και είχαμε αύξηση κατά 75% την τελευταία εβδομάδα», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Απαντώντας στην ερώτηση αν χάθηκε επικοινωνιακά το παιχνίδι και σχετικά με τις αλληλοσυγκρουόμενες οδηγίες είπε ότι «οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τις εισηγήσεις των επιστημόνων, οι οποίοι αξιολογούν όλα τα δεδομένα, τα οποία όμως αλλάζουν συνεχώς και για το λόγο αυτό υπάρχουν ενίοτε και διαφορετικές οδηγίες».

Αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τα μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους, είπε «ότι δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν, αλλά αυτό που προέχει σε περιόδους πανδημίας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ