Ο Τσίπρας γύρισε και… γκάζωσε με Σκουρλέτη και Συνέδριο

Must Read

Για πρώτη φορά στον ΣΥΡΙΖΑ έστω και εμμέσως αποδέχονται το πολιτικό πρόβλημα με τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη. Χρειάσθηκε όμως μία πολύωρη εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην οποία αποφασίσθηκε να ξεπεραστεί το πρόβλημα με κομματική εργασιοθεραπεία και άλμα προς τα εμπρός: συμφώνησαν πως θα γίνει η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και το χρονοδιάγραμμά της.
“Η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της οργανωτικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ”, σύμφωνα με κομματικές πηγές, “αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος”. Η φράση αυτή επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι υπάρχει θέμα με τον Πάνο Σκουρλέτη. Υπενθυμίζεται ότι ο γραμματέας του κόμματος φέρεται να αποδίδει τα δημοσιεύματα στον Νίκο Παππά και να ζητά την εμπιστοσύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Η σύσκεψη στην Κουμουνδούρου πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του γραφείου του προέδρου Μιχάλη Καλογήρου, και του εκπροσώπου τύπου Αλέξη Χαρίτση. Συζητήθηκαν τα πάντα και δόθηκε έμφαση στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη.
Ο Αλ. Τσίπρας εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, την διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή τη κατεύθυνση. Έτσι την Τρίτη 27 Αυγούστου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.
Στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This