Περίεργοι ισχυρισμοί Ερντογάν για συνάντηση με Μητσοτάκη – Κρίνεται το μέλλον της κυβέρνησης

Κάτι δεν μας λέει καλά το Μαξίμου

Must Read

Ο Ερντογάν σε ερώτηση που έστησε με το κρατικό πρακτορείο της Τουρκίας Αναντολού, ισχυρίστηκε ότι πρόκειται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη.

Εννοείται ότι μία τέτοια προοπτική αγγίζει τα όρια εθνικής μειοδοσίας από την πλευρά της Ελλάδας, γι’ αυτό και δεν την θεωρούμε πιθανή. Ακόμα κι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά.

Υπάρχει όμως μία εξαιρετικά περίεργη εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία. Ενώ το Μαξίμου διαβεβαίωνε μέχρι εχθές ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν αφού ούτως ή άλλως οι χρόνοι παραμονής τους στην Νέα Υόρκη δεν συμπίπτουν, σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι αυτό δεν ισχύει.

Ενώ λοιπόν από το Μέγαρο Μαξίμου ισχυρίζονταν ότι ο Ερντογάν θα έχει αποχωρήσει από τη Νέα Υόρκη όταν πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ερντογάν θα κάτσει και την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη. Δηλαδή θα αναχωρήσει Τετάρτη βράδυ.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε το Μαξίμου όντως δεν γνώριζα το πρόγραμμα του Ερντογάν, είτε ο Ερντογκάν άλλαξε το πρόγραμμα του. Εάν όμως άλλαξε το πρόγραμμα του διότι έδωσε κάποιο είδους εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συναντηθούν, και όντως γίνει η συνάντηση, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί.

Επαναλαμβάνουμε, ότι δεν πιστεύουμε πως αυτή η συνάντηση θα γίνει. Ειδικά μετά από αυτή την προκλητική δήλωση Ερντογάν που παρουσιάζεται ως αφεντικό του Μητσοτάκη. Εάν όμως γίνει, σημαίνει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εξαπάτησε τους Έλληνες και υπακούει στις εντολές του Τούρκου.

(Φωτό αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This