Οι ανεμβολίαστοι δεν ψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία

Γι’ αυτό η ΝΔ τους εκδικείται;

Must Read

Του Πέτρου Αγρέβη – Χασάπη

Όταν πριν καιρό η κυβέρνηση Μητσοτάκηαποφάσισε την επιβολή βάναυσων ολοκληρωτικών και απάνθρωπων μέτρων εναντίον των ανεμβολίαστων, τότε είχα γράψει ότι η ΝΔ τιμωρεί τους ανεμβολίαστους καθόσον δεν τους θεωρεί ψηφοφόρους της.

Αναρωτήθηκα τότε για το πως τόλμησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να διχάσει επίσημα τους Έλληνες, να δημιουργήσει Έλληνες δύο ταχυτήτων, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και να επιβάλει στους δεύτερους απαγορεύσεις, αποκλεισμούς, ανελευθερίες και κυρίως οικονομικές επιβαρύνσεις, προκειμένου να τους εξαναγκάσει να εμβολιαστούν, μη σεβόμενη τις φοβίες τους ή τα πιστεύω τους;

Μάλιστα αναρωτήθηκα, γιατί δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, αφού οι ανεμβολίαστοιπολίτες που είναι περίπου 3.000.000, προφανώς και ειδικά μετά από αυτά τα μέτρα, δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ;

Έκανα λοιπόν τότε την υπόθεσηπαραθέτοντας και κάποια στοιχεία, ότι δεν φοβάται η ΝΔ καθόσον δεν θεωρεί τους ανεμβολίαστους ψηφοφόρους της. Αυτή ήταν τότε μία πιθανολόγηση, μία υπόθεση, όμως τώρα έχω την εντύπωση πως αυτή η υπόθεση αποδείχθηκε πλήρως και εξηγούμαι.

Είναι γνωστό ότι τα κόμματα και ειδικά αυτό που είναι στην εξουσία, το οποίο έχει και τις δυνατότητες, διενεργούν τακτικά κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες, εκτός από την πρόθεση ψήφου διερευνούν και άλλες τάσεις της Κοινής Γνώμης. Πριν μερικές μέρες λοιπόν, δόθηκε στη δημοσιότητα μία δημοσκόπηση της εταιρίας  Alco για το Open, στην οποία υπήρχε ερώτημα για το τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι. Οι απαντήσεις στο πιο πάνω ερώτημα ήταν πιστεύω αποκαλυπτικές των πιο πάνω ενεργειών της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, από το 100% των ανεμβολίαστων προκύπτει ότι το 23% ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και έπονται η Ελληνική Λύση με 12%, η ΝΔ μόλις με 7%, η ΧΑ με 6%, το ΚΚΕ με 4%, το κόμμα Κασιδιάρη με 3%, το ΚΙΝΑΛ με 2% και το ΜΕΡΑ25 με 1%. Άλλα κόμματα ψηφίζειν το 13% των ανεμβολίαστων, αποχή – λευκό το 18% και οι αναποφάσιστοι είναι στο 11%.

Από το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη ΝΔ την ψηφίζει μόλις το 7% των ανεμβολίαστων, ενώ έχει απέναντί της σχεδόν το 93% των ανεμβολίαστων. Και επειδή, προφανώς παρόμοια αποτελέσματα είχε ήδη στα χέρια του το Μαξίμου από προηγούμενες κυλιόμενες κρυφές δημοσκοπήσεις, πριν αποφασίσει τα γνωστά απάνθρωπα μέτρα, τώρα πιστεύω απαντώνται τα πιο πάνω ερωτήματα.

Οι ανεμβολίαστοι δεν ψηφίζουν τη ΝΔ, γιαυτό προφανώς και η κυβέρνηση επέλεξε να φερθεί τόσο βάναυσα σε όλους αυτούς τους Έλληνες, επιδεικνύοντας «τζάμπα» πυγμή και αποφασιστικότητα εκ του ασφαλούς.

    Πέτρος Αγρέβης Χασάπης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This