Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού» (video)

Υπεκφυγές και χαρακτηρισμοί για τα όσα συμβαίνουν στη Σταυρούπολη

Must Read

Με τους ρυθμούς του εμβολιασμού στην Ελλάδα να έχουν «βαλτώσει» και τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να το επιμένουν σε αυτό είτε από φόβο (το μεγαλύτερο ποσοστό), είτε επειδή είναι αντιεμβολιαστές (μικρό ποσοστό), είτε καθαρά από αντίδραση στις καθεστωτικές πρακτικές της Κυβέρνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη των κυβερνώντων σε αυτό.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε χαρακτηριστικά για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού: «Όχι, σίγουρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο που να μην έπραξε».  Τρομοκρατία, εκφοβισμός, bullying, μετατόπιση ευθύνης, διαστρέβλωση, στοχοποίηση… Έχει δίκιο ο κ. Γεωργιάδης, όλα τα έπραξε η Κυβέρνηση…

Σε ότι αφορά τις παρελάσεις που έχουν μπει στο στόχαστρο του λιθοβολισμού από τους επιστήμονες-τηλεοπτικούς μαϊντανούς, ο Υπουργός επεσήμανε: «Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής».

Και εξήγησε: «Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο ‘κόκκινο’. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο ‘κόκκινο’, θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο ‘πράσινο’, θα ισχύσουν στο ‘πράσινο’».

Όσο για τα επεισόδια στη Σταυρούπολη, ο Άδωνις Γεωργιάδης αν και δεν έχει κάνει «ειδική έρευνα», όπως είπε, έσπευσε να χαρακτηρίσει όσους είναι εκεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This