ΚΙΝ.ΑΛ.: Στα «κάγκελα» για προκατασκευασμένο αποτέλεσμα από εταιρία δημοσκοπήσεων

Καταγγελία στελέχους για μεθοδεύσεις κατά της Φώφης Γεννηματά, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών για τη νέα ηγεσία της παράταξης

Must Read

Οργή στο ΚΙΝ.ΑΛ. για εταιρία δημοσκοπήσεων, που φαίνεται ότι «παίζει παιχνίδια» με συγκεκριμένους υποψηφίους και αγνοεί κάποιους άλλους.

Σκληρή ήταν η καταγγελία από το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Απόστολο Κρυωνίδη, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως ήταν αυτήκοος μάρτυρας σε μεθοδεύσεις εταιρίας δημοσκοπήσεων κατά της κυρίας Γεννηματά. «Όσοι απλώνουν τα δάχτυλά τους μέσα στην παράταξη, θα τους τα “κόψει” στις 5 Δεκεμβρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κρυωνίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Kontra.

Το στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. αποκάλυψε ότι δέχτηκε κλήση από δημοσκοπική εταιρία αναφορικά με τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου και σε ερώτηση της εταιρίας για τους υποψηφίους δεν του ανέφεραν αρχικά ως επιλογή τη νυν πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά και όταν ο ίδιος τους ρώτησε, του απάντησαν: «Α, ναι, και την κυρία Γεννηματά». Οι δημοσιογράφοι του Kontra και ο κ. Κρυωνίδης είπαν ότι η εταιρία η οποία κατηγορείται για λαθροχειρία είναι η Opinion Polls, η οποία απάντησε στις κατηγορίες και κάνει λόγο για απόπειρα λογοκρισίας, δυσφήμηση και απόπειρα εξόντωσης.

Παρόμοιες καταγγελίες έχουν κάνει και άλλα στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και υποστηρίζουν πως η εν λόγω εταιρεία διεξάγει «δημοσκόπηση» προκατασκευασμένου αποτελέσματος, ενώ δεν παραλείπουν να τονίζουν ότι είναι γνωστή κυρίως για τις σχέσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Εντάσεις, αιχμές και υπόγειοι διαγκωνισμοί μεταξύ των συνυποψηφίων

Στο μεταξύ, με εντάσεις, αιχμές μεταξύ των συνυποψηφίων και υπόγειους διαγκωνισμούς, που βαθμηδόν εντείνονται, συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας στο Κίνημα Αλλαγής, εν όψει των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου, οπότε θα αναδειχθεί -αν δεν χρειαστεί δεύτερος γύρος- η νέα κομματική ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο και ο Χάρης Καστανίδης ξεκαθάρισε ότι, εάν εκλεγεί, θα θέσει θέμα επιστροφής στο όνομα και τα σύμβολα της παράταξης.

«Θα ζητήσω την οργανωτική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στηριγμένη σε πρωτοβουλίες βάσης και σε έναν εντελώς νέο και καινοτόμο καταστατικό χάρτη του Κινήματος», είπε μιλώντας στο pontiki.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This