Νέα Δημοκρατία: Ξεκίνησαν οι «ζυμώσεις» για τις εσωκομματικές εκλογές

Κορυφώνονται, παράλληλα, οι προσπάθειες κάποιων να επικρατήσουν με παρατυπίες και «πλάγιες» μεθόδους

Must Read

Κορυφώνονται οι «ζυμώσεις» και οι διεργασίες για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. που θα γίνουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Φαίνεται όμως ότι κορυφώνονται και οι προσπάθειες κάποιων να επικρατήσουν με παρατυπίες και πλάγιες μεθόδους. Επί παραδείγματι, η «κυριακάτικη δημοκρατία» στη στήλη «Έγκυρες πηγές» έγραψε ότι παραιτήθηκε σύσσωμη η τοπική επιτροπή της Ν.Δ. στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, καθώς λέγεται πως τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται αθρόες εγγραφές μελών από την περιφέρεια, το εξωτερικό αλλά και αλλοδαπών, με στόχο, όπως θεωρούν τα μέλη της Τ.Ο., την αλλοίωση του αποτελέσματος, ενώ αποδίδουν ευθύνες για την κατάσταση αυτή στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας, επιχείρηση αλλοίωσης αποτελέσματος έγινε και στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαβρύτων με την εγγραφή 460 μελών από άλλες πόλεις της χώρας ακόμα και από νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι Καλαβρυτινοί έκαναν καταγγελίες στην κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας, από την οποία ζήτησαν τη διαγραφή των μελών «μαϊμού» και την παραδειγματική τιμωρία των ηθικών αυτουργών.

Στην Πειραιώς, πάντως, λένε ότι περισσότερα από 120.000 μέλη έχουν εγγραφεί ή έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους και έχουν δικαίωμα ψήφου. Καλό θα ήταν όμως να βρουν και τα μέλη «μαϊμού» για να διαφυλαχθεί η εγκυρότητα της διαδικασίας, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι αλλού παρατυπίες. Διότι φαίνεται ότι επιχειρούνται απίστευτα μαγειρέματα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This