Ανάρτηση του Άδωνι για τον Μανιαδάκη εκθέτει το δικαστικό συμβούλιο που τον αθώωσε

Παρουσιάζει τον Μανιαδάκη ως «συνεργάτη» του, ενώ το δικαστικό συμβούλιο τον αθώωσε επειδή δεν υπήρξε σύμβουλος υπουργού!

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αθώωση του Νίκου Μανιαδάκη. Το Δικαστικό Συμβούλιο με απόφαση του, απάλλαξε τον κ. Μανιαδάκη από την κατηγορία που του απήγγειλε πριν τρία χρόνια  η Εισαγγελία Διαφθοράς.

Η δικηγορική εταιρεία του Θεόδωρο Μαντά που εκπροσωπεί τον κ. Μανιαδάκη εξέδωσε μετά το απαλλακτικό βούλευμα, ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τους λόγους του απαλλακτικού βουλεύματος. Μεταξύ άλλων λοιπόν, επαναλαμβάνουμε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον κύριο Μανιαδάκη, αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση του ότι:

«i) ουδέποτε διορίσθηκε Σύμβουλος των εκάστοτε Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών Υγείας […], ii) δεν συμμετείχε κατά το χρονικό διάστημα 2010-2014 ως εκπρόσωπος (τακτικός ή αναπληρωματικός) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας στην Ολομέλεια του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (Κε.Σ.Υ.) […], iii) δεν συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων […], iv) δεν συμμετείχε σε θεσμοθετημένη Επιτροπή του Ε.Ο.Φ. […], v) η ως άνω ιδιότητα του κατηγορουμένου ως καθηγητή της ανωτέρω Σχολής δεν επαγόταν ως εκ της θέσης του καθήκον παροχής συμβουλευτικών ή άλλων υπηρεσιών στο Υπουργείο Υγείας και τους Υπουργούς Υγείας […].

Δηλαδή, ένας από τους λόγους που το δικαστικό συμβούλιο απάλλαξε τον Μανιαδάκη είναι διότι ουδέποτε διορίστηκε σύμβουλος υπουργού υγείας και έκτης θέσης του δεν είχε καθήκον παροχής συμβουλευτικών ή άλλων υπηρεσιών σε υπουργό υγείας.

Λίγη ώρα πριν λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό, που πραγματικά εκθέτει το δικαστικό συμβούλιο:

Η «ανεξήγητη» ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μόνον ο κύριος Γεωργιάδης γνωρίζει ποια δύναμη των ώθησε να παραδεχτεί δημοσίως ότι ο Νίκος Μανιαδάκης υπήρξε συνεργάτης του, συγκεκριμένα μάλιστα κατά το διάστημα της θητείας του στο υπουργείο υγείας. Τινάζοντας πρακτικά στον αέρα το σκεπτικό του δικαστικού συμβουλίου που τον αθώωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιανόητη επίθεση του Άδωνι στην Ευρωπαία Εισαγγελέα για τα Τέμπη

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που ερευνά το έγκλημα στα Τέμπη εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά...

More Articles Like This