Μεγάλη ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Μιωνή

Φοβούνται ότι όταν σκάσει η «φούσκα», το πολιτικό κόστος θα είναι τεράστιο…

Must Read

Οι εχέφρονες συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν πλέον σοβαρές ενστάσεις για την «εμμονή» του Μεγάρου Μαξίμου να συνεχίζει να ταυτίζεται με τον Σάμπυ Μιωνή. Οι ενστάσεις αυτές πλέον εκδηλώνονται, αν και το «κέντρο εξουσίας» το οποίο θεώρησε ότι μπορεί να στηρίξει μία ποινική υπόθεση τέτοιου ειδικού βάρους στους αλλοπρόσαλλους ισχυρισμούς του ελληνοϊσραηλινού επιχειρηματία, είναι πανίσχυρο και έχει πείσει τον πρωθυπουργό για την «αποτελεσματικότητα» του όλου εγχειρήματος.

Η σκανδαλώδης προβολή του νέου «αφηγήματος» Μιωνή τόσο από την ΕΡΤ όσο και από το ΑΠΕ, τα οποία υπάγονται απευθείας στο πρωθυπουργικό Μέγαρο φαίνεται ότι γύρισε μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Όχι επειδή τέτοιου είδους προβολή καταστρατηγεί τον θεσμικό ρόλο των συγκεκριμένων μέσων, αλλά κυρίως για το περιεχόμενο των ισχυρισμών που προβλήθηκαν και διασύρουν όσους επιμένουν να παρουσιάζουν τον Μιωνή ως «αξιόπιστο».

Ποιος θα μπορούσε πραγματικά να πάρει στα σοβαρά έναν άνθρωπο ο οποίος έχει ομολογήσει ότι ηχογραφεί ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, ότι στοχοποιεί Έλληνες εισαγγελείς αλλά και αμερικανούς αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, όταν αυτός ισχυρίζεται ότι ξαφνικά «θυμήθηκε» κάποιες λέξεις που του είχαν «διαφύγει», από έναν υποτιθέμενο «διάλογο» που είχε γίνει πέντε χρόνια πριν; Ο οποίος μάλιστα ισχυρίζεται ότι «αποδεικτικό στοιχείο» των ισχυρισμών του, είναι κάποιες χειρόγραφες σημειώσεις που είχε κρατήσει και τις ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες!

Όταν αυτοί οι απίστευτοι ισχυρισμοί που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν οδηγήσει τον υποτιθέμενο μάρτυρα κατηγορίας στο εδώλιο, μεταδίδονται πανελλαδικά από τα κρατικά μέσα, γελοιοποιούν όλους όσους επιχειρούν να στήσουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο. Το σημαντικότερο; Εξοργίζουν την συντριπτική πλειοψηφία των εντίμων Ελλήνων δικαστών και εισαγγελέων, που βλέπουν την δικαιοσύνη να μετατρέπεται σε θεραπαινίδα εξυπηρέτησης άνομων συμφερόντων. Γεγονός του οποίου την επικινδυνότητα αντιλαμβάνονται οι σοβαροί συνεργάτες του πρωθυπουργού και ελπίζουν η «αποκαθήλωση» να γίνει μετά τις εκλογές, αναγνωρίζοντας σε αντίθετη περίπτωση ότι το πολιτικό κόστος θα είναι συντριπτικό…

Όσο για την ΕΡΤ του Κωνσταντίνου Ζούλα και το ΑΠΕ του Αιμίλιου Περδικάρη, καλό θα είναι να μετονομαστούν σε ΜΡΤ και ΑΠΜ αντίστοιχα. Διότι πλέον ούτε εκφράζουν, ούτε υπηρετούν την Ελλάδα, παρά τον Μιωνή και το Μαξίμου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This