Νέα ανοίκεια επίθεση από Άδωνι στη «δημοκρατία»

Ο υπουργός, που δεν έχει μάθει να δέχεται κριτική, ξεπέρασε τον εαυτό του κατά της εφημερίδας σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο 105,5

Must Read

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ζει στον κόσμο του και στον δικό του κόσμο έχει μάθει να τον χαϊδεύουν, να τον «γλείφουν» και να τον αποθεώνουν οι δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης, που του προσφέρουν στασίδι επικοινωνίας καθ’ εκάστην, ενώ την εις βάρος του κριτική τη θεωρεί βρίσιμο.

  • Στον κόσμο του Γεωργιάδη η Πολιτεία δεν έχει καθήκον και υποχρέωση να προστατεύει όλους τους πολίτες, αλλά μόνον εκείνους που έχουν εμβολιαστεί, ενώ όσοι δεν θέλουν ας κόψουν τον λαιμό τους.
  • Στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη επίσης η πανδημία είναι απολύτως ένα φυσικό φαινόμενο που θα γίνεται μεγαλύτερο όσο μπαίνει ο χειμώνας και θα συνεχίσει να υπάρχει ό,τι και να κάνουν οι κυβερνήσεις.
  • Στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη επίσης και ΜΕΘ υπάρχουν στα νοσοκομεία, και υπερπληθώρα γιατρών υπάρχει, κι ας λένε τα αντίθετα συνάδελφοί του υπουργοί, όπως η αναπληρώτρια Υγείας Μίνα Γκάγκα αλλά και οι γιατροί των νοσοκομείων.

Χθες στη συνέντευξή του στο Κόκκινο 105,5, το επίσημο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπέρασε ακόμη μία φορά τον εαυτό του. Αποδεικνύοντας και πάλι ότι θέλει δημοσιογραφικά χάδια και δεν αντέχει την κριτική που του ασκεί η «δημοκρατία», υποστήριξε ότι η εφημερίδα τού έχει αφιερώσει πρωτοσέλιδα που τον βρίζουν… Έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος να είναι στο απυρόβλητο. Να είναι σίγουρος όμως ότι η «δημοκρατία» δεν κάμπτεται, θα αποκαλύπτει καθημερινά όσα θέλει να κρύβει αυτός και ό,τι κι αν λέει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακόμα κι αν τη χαρακτηρίζει «φουλ ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χθες για να θολώσει τα νερά και να ρίξει λάσπη και όπως κάνει κάθε φορά που έρχεται σε δύσκολη θέση.

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην έξαρση της πανδημίας στην Ελλάδα, δικαιολογήθηκε ότι στη Γερμανία και αλλού υπάρχει έξαρση κρουσμάτων -κάτι που είναι προφανές, όπως είπε, καθώς η πανδημία είναι ένα φυσικό φαινόμενο- και τόνισε πως ό,τι και να κάνουν οι κυβερνήσεις, τα κρούσματα θα αυξάνονται. Υποστήριξε ότι δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δεν θέλει να εμβολιαστεί, ενώ για τη διαλογή των ασθενών βρήκε ως επιχείρημα ότι έχει γίνει σε πολλές χώρες της Ε.Ε. Υποστήριξε ότι έχουμε και ΜΕΘ και κρεβάτια στα νοσοκομεία και δεν υπάρχει κανένας ασθενής που χρειάστηκε βοήθεια και να έμεινε χωρίς να του την παράσχουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουμε τη μεγαλύτερη αναλογία ιατρών ανά πληθυσμό στον πλανήτη και δεν είναι το πρόβλημα ο αριθμός των γιατρών».

Σε ερώτηση για την κρίση στα Σκόπια, με αφορμή και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», είπε ότι οι συμφωνίες θα πρέπει να τηρούνται, τόνισε όμως πως αν ο ηγέτης του VMRO γίνει πρωθυπουργός και συνεχίσει να αποκαλεί τη χώρα του «Μακεδονία», τότε αυτό θα είναι παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία σε αυτήν την περίπτωση δεν θα ισχύει. Όσον αφορά τα μνημόνια συνεργασίας, είπε ότι σωστά δεν τα κύρωσε η κυβέρνηση, γιατί τώρα θα μπορεί η Ελλάδα μέσω αυτών να ελέγχει την εφαρμογή της Συμφωνίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This