Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: «Να αυστηροποιηθούν τα μέτρα προστασίας για όλους τους εργαζόμενους» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς και Ξενογιαννακοπούλου βρέθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς που νοσηλεύονται οι τραυματίες

Must Read

Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες του εργατικού δυστυχήματος στον ΗΣΑΠ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 41χρονος εργοδηγός, βρέθηκαν ο Νίκος Παππάς και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Επισκεφτήκαμε το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για να ενημερωθούμε για την κατάσταση της υγείας των εργαζόμενων που τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στον Ηλεκτρικό. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανταποκρίθηκε άμεσα και περιθάλπει τους τραυματίες. Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες και με τον τραγικότερο τρόπο, με την απώλεια δηλαδή ανθρώπινης ζωής, τίθεται υπό αμφισβήτηση η επάρκεια στη λήψη μέτρων προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά να αυστηροποιηθούν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους:

«Μετά από μια σειρά θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων, κρίνεται αναγκαία η αναβάθμιση των σχετικών προβλέψεων και ο αυστηρός έλεγχος για την εφαρμογή τους. Η ελαστικοποίηση της εργασίας, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει επιφέρει τη χαλάρωσή τους. Αναμένουμε την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του σημερινού θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος και την απόδοση ευθυνών. Η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. οφείλει να φροντίσει για την πλήρη στήριξη της οικογένειας του θανόντος εργαζόμενου, καθώς και των τραυματισμένων, στους οποίους ευχόμαστε περαστικά» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ>

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This