Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε μπροστά στη Βουλή ότι είναι ανήθικοι! 

Must Read

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι άκουσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσπαθεί να δικαιολογήσει το νέο απαράδεκτο μέτρο που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβάλλοντας μηνιαίο πρόστιμο 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60.

Ενώ η τιμωρητική τακτική που υιοθέτησε η κυβέρνηση καταδικάστηκε από όλα τα κόμματα, τα οποία εξέφρασαν οργή για την κυβέρνηση που εναποθέτει τις ευθύνες ακόμα μια φορά στους πολίτες και τους στοχοποιεί, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδίδεται στις γνωστές κωλοτούμπες. 

Τώρα κάνει λόγο για «δύσκολη αλλά εθνικά απολύτως αναγκαία» απόφαση και υποστηρίζει ότι θα ήταν ανήθικο να πουν «εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν». Ήταν ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης που έλεγε πρόσφατα στους ανεμβολίαστους να «μην σώσουν»:

«Δύο δρόμους έχει η ζωή εδώ. Ο ένας -ο εύκολος δρόμος για την κυβέρνηση- θα ήταν να πει: πρόβλημά τους. Δεν εμβολιάζονται. Κάποιοι από αυτούς, αρκετοί προφανώς, θα πεθάνουν. Σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα, αρκετές χιλιάδες από αυτούς για να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε και αφού θα πεθάνουν γιατί δεν εμβολιάζονται, ας πεθάνουν. Αρκεί εμείς να μην χάσουμε ψήφους. Αυτή είναι προφανώς η πολιτικά εύκολη οδός, αλλά και η απολύτως ανήθικη. Υπάρχει και η άλλη οδός, όμως, αυτή που επέλεξε ο κύριος πρωθυπουργός. Να πει: θα γίνω προσωρινά δυσάρεστος, προφανώς θα γίνω, αλλά θα ξέρω ότι έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους από τον θάνατο, θα έχω σώσει χιλιάδες οικογένειες από το πένθος και θα έχω σώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας από μία ανυπέρβλητη πίεση που προκαλεί πλέον αυτή η πανδημία και η επιμονή των ανθρώπων ιδιαίτερα αυτής της ηλικιακής ομάδος να μην εμβολιάζεται» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

https://twitter.com/Marka2_/status/1450892587930427393

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν 21 Οκτωβρίου, όταν ο Γεωργιάδης έκανε τις αισχρές δηλώσεις που σήμερα χαρακτηρίζει ανήθικες: «Προσωπικά, κουράστηκα. Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα! Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο! Κουράστηκα! Δεν υπάρχει, να κάνει το κράτος, κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα!» είχε δηλώσει ανερυθρίαστα.

Μόλις ένα μήνα μετά, ο ίδιος παραδέχεται από το βήμα της Βουλής ότι οι δηλώσεις του ήταν ανήθικες… 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This