Άγρια σύγκρουση του Κυριάκου με τον Πολάκη!

Ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να... ανεβάσει τη μάσκα του!

Must Read

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παύλο Πολάκη, όταν ο τελευταίος ακούστηκε από τα βουλευτικά έδρανα να λέει -απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό που μιλούσε για τους ασθενείς εκτός ΜΕΘ- «είσαι άσχετος».

Η αναφορά αυτή του αψύ Σφακιανού προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του για να επιτεθεί με σφοδρότητα στον βουλευτή, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποπέμψει. «Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ» τόνισε, ζητώντας ταυτοχρόνως από τον Παύλο Πολάκη να ανεβάσει τη μάσκα του.

«Σας τιμά αυτή η εικόνα, κ. Τσίπρα; Να μιλά με χυδαίο και αγοραίο ύφος και να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών; Αυτός είναι και αυτόν ανέχεστε. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη και ξαναελάτε να μιλήσουμε για συνεννόηση» είπε, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να εξανίστανται από τα έδρανα.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη από το βήμα, ο οποίος κατήγγειλε την τροπολογία για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, λέγοντας, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, πως «πιάσατε πάτο», πως η ρύθμιση είναι «η αρχή της πτώσης σας» και συνιστά ομολογία αποτυχίας. «Εγώ έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους στη ζωή μου. Κόψτε τις μπούρδες» είπε, μαινόμενος, στους βουλευτές της Ν.Δ. που φώναζαν πως δεν στέλνει μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Διαβάστε ακόμα:

Αρνητής των ΜΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Μητσοτάκης από τη Βουλή: «Σας τιμωρώ για το καλό σας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This