Η ολική επαναφορά της Ντόρας και το «βαθύ λαρύγγι» του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος

Επεισοδιακό παρασκήνιο πίσω από τις οβιδιακές αλλαγές

Must Read

Η ολική επαναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη που αποκάλυψε ο Μάξιμος αργά χθες το βράδυ, έχει πλούσιο παρασκήνιο. Η Ντόρα αναλαμβάνει τα πάντα εντός βουλής και κοινοβουλευτικής ομάδας, όχι μόνο για να εγγυηθεί την βιωσιμότητα της κυβέρνησης, αλλά και για να υπερασπιστεί τα στεγανά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, τα οποία μάλλον είχαν αρχίσει να παρουσιάζουν ρωγμές.

Δεν είναι μόνο τα απανωτά ολισθήματα στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, κάποιοι εκ των οποίων με υπουργικούς θώκους. Είναι και κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ήθελαν έναν απόλυτα έμπιστο άνθρωπο τα τελευταία χρόνια, να είχε κάποιες περίεργες συναντήσεις με πρόσωπα που διατηρούν στενές σχέσεις με την κορυφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ελάχιστες συμπάθειες μέσα στο κόμμα. Για την ακρίβεια δύσκολα θα έβρισκες κάποιον να πει καλό λόγο τόσο για την δράση του όσο και το ποιόν του. Όμως είχε καταφέρει να αποσπάσει ένα μεγάλο κομμάτι αρμοδιοτήτων…

Ένας από τους λόγους λοιπόν της ολικής επαναφοράς της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι διότι η οικογένεια Μητσοτάκη στις μεγάλες κρίσεις, εμπιστεύεται μόνο την οικογένεια! Ούτε καν τους πιο στενούς συνεργάτες. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν τέτοιου είδους πληροφορίες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This