«Ρουκέτα» Γιώργου κατά Λοβέρδου!

Το καλύτερο το κράταγε για το τέλος ο Παπανδρέου…

Must Read

Παραμονές των εκλογών επέλεξε να ρίξει την ρουκέτα κατά του Ανδρέα Λοβέρδου ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε συνέντευξή του στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν και τον Σπύρο Τρίψα, ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του Κιν Αλ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με δυνάμεις της άκρας δεξιάς, ούτε καν συγκυριακά!

Ταυτόχρονα ο Γιώργος Παπανδρέου προανήγγειλε σκληρή σύγκρουση με τα «σκοτεινά συμφέροντα» της διαπλοκής και της διαφθοράς, λέγοντας μάλιστα ότι θα ματώσει!

Οι αναφορές του είναι ξεκάθαρο ότι απευθύνονται στον Ανδρέα Λοβέρδο, αν και δεν τον κατονομάζει. Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι αυτός που έχει την πλήρη στήριξη της «ακροδεξιάς» μέσω των στενών σχέσεων που ο ίδιος παραδέχτηκε τόσο με τον Θάνο Πλεύρη, με τον οποίο μάλιστα έστειλε τροπολογίες τις οποίες έπειτα κατέθετε ερήμην της Φώφης Γεννηματά, ενώ η σύνδεση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι επίσημη και όχι «κρυφό μυστικό».

Ακόμα και η αναφορά του στα σκοτεινά συμφέροντα της διαφθοράς, δεν φωτογραφίζει μόνο την εμπλοκή Λοβέρδου στο σκάνδαλο Novartis, Αλλά κυρίως στην υποστήριξη που έχει από τον όμιλο Μαρινάκη, ο οποίος παίζει τα ρέστα του για να τον εκλέξει πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής.

Η προηγούμενη «διαπλοκή και διαφθορά» που μάλιστα τον είχε στηρίξει το 2009, πλέον δεν υπάρχει…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This