«Είναι άκαπνος στη Βουλή» το σχόλιο Παπανδρέου για τον Ανδρουλάκη

Απάντησε ο Ανδρουλάκης στο «άκαπνος» του Παπανδρέου

Must Read

Ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Mega, για να ενισχύσει την υποψηφιότητά του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ανέφερε ότι «ήταν λάθος που δεν μπήκαμε σε διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είχαμε υπεροχή» και ανέφερε ότι «έχουν εγκλωβιστεί δυνάμεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», αλλά την ίδια ώρα χαρακτήρισε «άσκοπη και άκαιρη» τη συζήτηση για οποιαδήποτε συνεργασία.

Όταν ρωτήθηκε περί επιστροφής Ευάγγελου Βενιζέλου και Άννας Διαμαντοπούλου, τόνισε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους, εκτός από όσους πλήγωσαν την παράταξη και πήγαν σε άλλα κόμματα, αναλαμβάνοντας θέση.

«Άκαπνο στη Βουλή» χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη, αφού όπως είπε θα λείπει από τη βουλή αν εκλεγεί και έτσι «θα γίνεται πάρτι» και επεσήμανε πως δεν γνωρίζει τις θέσεις του. Σημείωσε δε ότι έρχονται εκλογές με απλή αναλογική και δεν υπάρχει καμία χαμένη ψήφος.

«Το διακύβευμα είναι πού θα πάει αυτός ο χώρος, αν θα υπάρχει ηγεσία έμπειρη», δήλωσε για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και επανέλαβε ότι το θέμα της ανανέωσης δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά ιδεών. Στον δεύτερο γύρο κρίνεται ποιος θα πάει την παράταξη ψηλότερα, είπε ο πρώην πρωθυπουργός. «Σε κάθε περίπτωση, εδώ θα είμαι», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Απάντησε ο Ανδρουλάκης στο «άκαπνος» του Παπανδρέου

Μέσω της δικής του συνέντευξης στο ACTION24 απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο «άκαπνος» του Γιώργου Παπανδρέου. Αρχικά αστειεύτηκε, λέγοντας ότι έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και χρόνια και στη συνέχεια είπε ότι στην πρώτη του διακυβέρνηση ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δίπλα του άκαπνους, δηλαδή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην εξουσία, αλλά δημιούργησε μια ισχυρή παράταξη και ένα μεγάλο κίνημα.

Στην δε κριτική ότι δεν είναι γνωστές οι θέσεις του, απάντησε πως τον ψήφισαν χιλιάδες πολιτών και «αν δεν γνωρίζουν τις θέσεις μου τότε πάει να πει ότι είμαι μάγος». Στη δε αναφορά του πρώην πρωθυπουργού πως θα γίνεται πάρτι στη βουλή αν εκλεγεί στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ, σχολίασε: «ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι γιατί έχει απέναντι του τον Τσίπρα. Το πάρτι όμως τελειώνει την Κυριακή. Θα γίνουμε πρωταγωνιστές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This