«Αυτό δείχνει απλά τον χαρακτήρα του…»: Κυρανάκης κατά Μόσιαλου για τον χλευασμό της Γέννησης του Χριστού

Ξέφυγε εντελώς ο πρώην υπουργός του Γιωργάκη...

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του καθηγητή στο LSE του Λονδίνου και πρώην υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, που για να στηλιτεύσει όσους δεν πιστεύουν στον κορωνοϊό, προσέβαλε με τον αισχρότερο τρόπο την Γέννηση του Χριστού και την Ορθοδοξία, λίγες μόνο ώρες πριν γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.

Στον Ηλία Μόσιαλο απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Όπως έγραψε;

«Το πρόβλημα με τον κ. Μόσιαλο δεν είναι η απόφασή του να προσβάλει την πίστη μας στη γέννηση του Χριστού, παραμονή του εορτασμού της. Αυτό δείχνει απλά τον χαρακτήρα του

Το πρόβλημα είναι ότι παρότι επιστήμονας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι αυτοί που «δεν πιστεύουν ότι υπάρχει covid» λόγω θρησκείας είναι λιγότεροι και από αυτούς που ψήφισαν Παπανδρέου για πρόεδρο ΚΙΝΑΛ. Ως πρώην Υπουργός του, αλλά και ως εκπρόσωπος της Ελλάδας οφείλει να αντιληφθεί και τα δυο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This