Ο Κύρτσος «έσφαξε με το γάντι» τον Οικονόμου

Σκληρή απάντηση από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ μετά τα απαξιωτικά σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου

Must Read

«Καπνούς από τα αυτιά» βγάζουν τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου μετά την παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου για την δίωξη των δημοσιογράφων που ερεύνησαν το σκάνδαλο της Novartis.

Μετά την ανάρτηση του κ. Κύρτσου στην οποία ο ίδιος «δείχνει» το Μαξίμου για τις διώξεις των δημοσιογράφων Κ. Βαξεβάνη και Γ. Παπαδάκου, που έχουν προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε με απαξίωση για τον ευρωβουλευτή.

Σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφους για το πώς σχολιάζει την κριτική του κ. Κύρτσου στην κυβέρνηση, ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε: «Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του. Είναι πολύ φανερό. Αλλά, ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα στις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας».

Λίγη ώρα αργότερα, με νέα ανάρτηση ο κ. Κύρτσος απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τονίζοντας ότι «Κινείται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου. Οι σύγχρονες ευρωπαΐκές κυβερνήσεις δεν αναζητούν κίνητρα ούτε καταγγέλλουν προθέσεις που δεν προσδιορίζουν. Απλά ανταλλάσσουν επιχειρήματα» έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος Κύρτσος δείχνει Μαξίμου πίσω από τις διώξεις των δημοσιογράφων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This