Νέα βόμβα Κύρτσου για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ!

Συνεχίζει το «αντάρτικο» ο ευρωβουλευτής, αλλά τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν

Must Read

Μπορεί κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να προσπαθούν να υποβαθμίσουν το μεγάλο αυτό σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ένας από τους βασικούς εμπλεκόμενους να κατέβηκε υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος, η παρέμβαση όμως του Γιώργου Κύρτσου δεν αποτελεί απλά μία κριτική πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά μία σοβαρότατη προειδοποίηση.

Ο Ευρωβουλευτής με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θεωρεί ότι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι από τις περιπτώσεις που ζημιώνουν συνολικά τη χώρα μας, διότι δίνουν επιχειρήματα στους ευρωπαίους «οπαδούς της λιτότητας» να είναι ανελέητοι απέναντι στην Ελλάδα.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει εάν οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο αυτό μείνουν ατιμώρητοι. Εκεί, οι συνέπειες για τη χώρα μας ενδέχεται να είναι οριζόντιες, διότι οι σκληροί της Ευρώπης θα θεωρήσουν ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι «οριζόντιο φαινόμενο», οπότε οι Έλληνες «δεν αξίζουν καμίας στήριξης».

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε συγκεκριμένα:

«Το μεγάλο κράτος πολλοί εμίσησαν,
τους διορισμούς όμως ελάχιστοι.
Αυτό είναι το συμπέρασμα από τους μαζικούς διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Έτσι όμως γινόμαστε εύκολος στόχος των «φειδωλών» της ΕΕ που ασκούν πίεση για αποτελεσματικότερη δημοσιονομική διαχείριση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This