Τροπολογία ντροπής! Θα κρεμάνε στα μανταλάκια τον ταβερνιάρη του Μοσχάτου, αυτοί που άφηναν τα πάρτι βιαστών σε σουίτες!

Άλλη μία υποκριτική «πρωτοβουλία» της κυβέρνησης

Must Read

Το πανηγύρι με τις ανεξέλεγκτες τροπολογίες συνεχίζεται, με ένα νέο κυβερνητικό «δημιούργημα», το οποίο οπωσδήποτε σχετίζεται με την πρόσφατη «Πολακιάδα» στο Μοσχάτο.

Με μία τροπολογία της τελευταίας στιγμής από το υπουργείο οικονομικών στο σχέδιο νόμου του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων, η Κυβέρνηση θα μπορεί να κρεμάει στα μανταλάκια τα καταστήματα στα οποία θα διαπιστώνονται παραβάσεις. Με απλά λόγια, το κατάστημα στο Μοσχάτο όπου έγινε το πρόσφατο επεισόδιο, θα μπορεί να διασυρθεί στο πανελλήνιο.

Όλα αυτά τη στιγμή που τα πάρτι κακουργημάτων σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων, γινόταν κάτω από τη μύτη των αρχών, οι οποίες δεν παρενέβησαν ακόμα και μετά τον σεισμό στο διαδίκτυο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πια πολυτελή ξενοδοχεία παραβίαζαν εσκεμμένα τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, διέθεταν τις σουίτες τους σε φερόμενους εγκληματίες και ακόμα και σήμερα παραμένουν στο απυρόβλητο.

Σε αντίθεση φυσικά με τον δύστυχο σερβιτόρο στο Μοσχάτο που τόλμησε να κατεβάσει την μάσκα πίσω από τον γκισέ για να φάει ένα κομμάτι τυρί.

Δείτε την τροπολογία:

Το επίμαχο άρθρο που επιτρέπει την κοινοποίηση των στοιχείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This