Κάλυψη σε Γεραπετρίτη από τον Οικονόμου και τσιμουδιά για τα μηνύματα Φουρθιώτη

Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Must Read

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η… υπερασπιστική γραμμή της Κυβέρνησης στα όσα αποκαλύφθηκαν χθες για τις άμεσες σχέσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη με το Μαξίμου και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Επικρατείας (αλλά και τον διευθυντή Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό).

Ο κ.Γεραπετρίτης προσπάθησε μάλιστα να διαψεύσει τα όσα ισχυρίστηκε ο υπόδικος παρουσιαστής, ο οποίος όμως άμεσα τον εξέθεσε δημοσιεύοντας ηλεκτρονική συνομιλία τους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των συντακτών, στην οποία υπήρξε πρωτοφανής αφωνία για το σκάνδαλο, δέχθηκε μια και μοναδική σχετική ερώτηση και αυτή ήταν αν ο Γιώργος Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Προφανώς και εξακολουθεί» και πρόσθεσε εξαπολύοντας επίθεση στον… ΣΥΡΙΖΑ αντί να μιλήσει επί της ουσίας: «Η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη είναι απολύτως σαφής, δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, την καταστροφολογία, τώρα υιοθετεί και τον εν λόγω κύριο. Η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά, αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This