Τσίπρας: «Προκαλώ τον κ.Μητσοτάκη αντί να βάζει δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να με ρωτάνε, να έρθει εδώ να κουβεντιάσουμε»

«Τόσο ερωτευμένος που είναι ο σταθμός μαζί μου είπα κι εγώ να ανταποκριθώ σήμερα» (σ.σ. του Αγίου Βαλεντίνου)

Must Read

Η πρώτη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ μετά από δυόμισι χρόνια συνοδεύτηκε από αστειάκια, πολλές αναφορές στο κανάλι και επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τον Πρωθυπουργό, να βρεθεί απέναντί του στο στούντιο και να μιλήσουν, με αφορμή αναφορά των δημοσιογράφων σε κάτι που είπε ο κ.Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Γιώργο Αυτιά για τον Παύλο Πολάκη.

«Προκαλώ τον κ.Μητσοτάκη αντί να βάζει δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να με ρωτάνε, να έρθει εδώ … Ηρεμήστε…  Τον προκαλώ, αντί να παίζουμε πινγκ πονγκ να έρθει εδώ να κουβεντιάσουμε. Στο σταθμό σας, δεν ξέρω αν θα είστε εσείς, αν θα είναι ο κύριος Αυτιάς που τον αγαπάει πολύ», επεσήμανε ο κ.Τσίπρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέφυγε και τους αστεϊσμούς με τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ σχολίασε και την παρουσία του στο στούντιο του ΣΚΑΪ μετά από δυόμισι χρόνια (είχε κηρύξει… εμπάργκο η Κουμουνδούρου, αλλά ο κ.Τσίπρας δεν αναφέρθηκε καν σε αυτό…):

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Τόσο ερωτευμένος που είναι ο σταθμός μαζί μου είπα κι εγώ να ανταποκριθώ σήμερα. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Όταν με προσκαλείται έρχομαι. Άργησα λίγο είναι η αλήθεια η πρόσκληση έχει γίνει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά ανταποκρίθηκα. Δεν υπήρξε κάποια επιλογή να μην έρθω. Μια πρόσκληση ακόμα είχα, αλλά ήταν σε μια περίοδο που είχα προγραμματίσει μια άλλη τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά δεν υπήρξε κάποια επιλογή να μην έρθω.

Θεωρώ ότι ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός έχει το δικαίωμα στην άποψη. Ο δικός σας τηλεοπτικός σταθμός έχει έντονη άποψη, είναι δικαίωμά του. Κατά την άποψή μου θα κέρδιζε περισσότερο και ο σταθμός αν ήταν λιγότερο μεροληπτικός και περισσότερο πλουραλιστικός. Το πρόβλημα στη χώρα και στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν είναι ο ΣΚΑΪ που λέει ότι έχει άποψη και το ξέρει ο τηλεθεατής ότι έχει άποψη, είναι το γεγονός ότι σιγά-σιγά σχεδόν όλοι οι σταθμοί διαμορφώνουν μια μεροληπτική στάση, ότι δεν υπάρχει άλλη άποψη, άλλη φωνή. Αυτό είναι ένα πρόβλημα δημοκρατίας».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This